Ahoj som 23DC a od ovulácie 14 DC ma strašne bolia prsia. Nemôžem ani spať. Niekedy ma zvykli bolieť ale len 1-2 dni počas menštruácie.
Mám polycystické vaječníky a tento mesiac som prvý na clostile, pregnyle a teraz beriem duphaston. Vajíčko narástlo aj prasklo a aj snaženie bolo intenzívne.
Môže byť tá boleť od liekov? Alebo môžem dúfať v dve čiarky? Testovať je ešte skoro.
@94 podľa mňa to nie je z liekov, teda aj mňa po clostile a pregnyle boleli prsia, ale po 14 dňoch už to nebolo od liekov, ale zase každá sme iná... 14 deň po ovulácii??? test si nekúšala, mňa vždy ked som tehotná tak zhruba od toho druhého týždňa od oplodnenia neskutočne bolia prsia...14DPO je už dostatočne dlho na testovanie
Ahoj baby mam taky problem silne bolesti prs a problem s muzskymi hormonami mam ich viac stretli ste sa tym viete mi poradit?menstruacia pride na cas a nou problem nemam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
hmmm mozne je jedno i druhe....pockaj este tyzden...drzim palce 🙂