Ahojte, potrebujem sa poradiť. 17. oktobra som mala kyretáž, menštruaciu som dostala až po vyvolávačke a to až 4.decembra. Teraz som mala dostat tak 1. januára, lenže neprišla, ale ten den som mala pozitívny ovulačny test. Od poslednej ms sme už z manželom skušali. Dnes je už 12 a ja mam dva dni dosť bolesti ako keby som to mala dostat, ale stale nič, nemam ani vytok ani žiadne špinenie. Vedeli by ste mi poradit? test mi vyšiel negativny
ak si mala ovulaciu 1.januara, menzes dostanes medzi 12. a 16. januarom, cize v najblizsich dnoch. pripadne ak nie, 17. januara si urob test.
po kyrete to tiez moze chvilku trvat, kym budes mat znovu normalne cykly.
po kyretáži sa odporúča počkať aspoň 2 - 3 menštruačné cykly a potom pokračovať v snažení ... vydrž pár dní a test zopakuj ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala kyret 17.9.a prvy menzes az 24.11.ak si mala ovulku okolo 1.1.tak menzes moze prist dnes alebo zajtra ak nie chod k lekarovi mozes mat este rozhadzan cyklus ja som mala ovulku tento mesiac prvy krat od kyretu