Nesilnejúci (asi) kanálik?

18. mar 2021

Maminky, prosím, vytiahnite veštecké gule, alebo aspoň zdravý rozum, a vysvetlite mi, že naozaj nemôžem byť tehotná 😅 aj keď veľmi chceme..

4 dni po sebe mam na top teste iba kanálik, nedá sa odfotiť, mobil to nevidí, farba vyzerá síce aj ruzova, ale je veľmi tenucky, iba ako nakreslený pentelkou. Voľným okom viditeľný je, nemusím nič naháňať. No nesilnie, je stále rovnaký, a teda som presvedčená, že to je iba kanálik.

Ale aby som to tak mala na všetkých testoch? Nechcem si dávať falošné nádeje, o bábätko sa snažíme už veľmi dlho, menštruácia mešká, ale mam veľmi nepravidelne cykly, tak to ani nemusí byť pravda. Pália ma bradavky a som nafúknuta.

Nesedi mi ani dátumovo styk, bud by som musela byt 9dpo, čo je hlúposť, lebo by som mala tu druhu čiarku už na 5dpo. Alebo som tak 3t až 4t po ovulacii, čo je ďalšia hlúposť, lebo to by tie čiarky boli už riadne.

Vo svojom voľnom čase duchov nelovim ❤️ ale toto je divne celé.

Vysvetlite mi prosím, že mám vadne testy 🙂

diaalex
18. mar 2021

Podľa mna si skoč do lekárne pre test clearblue alebo dr max testy 🙂 môže byt aj chyba v testoch 🙂

mikasz
18. mar 2021

Pozri, nebudem davat falosne nadeje, ani nechcem byt velmi skepticka... no HCG pri zdravej gravidite by malo rast kazde 2dni dvojnasobne, cize by si na testoch mala vidiet silnejsie ciarky. Ale... Mohla byt ovu posunuta, hlavne ked pises, ze mavas nepravidelne cykly.
Ja odporucam zbehnut do lekarne a kupit inu znacku testov, ja mam najlepsie skusenosti s mamatestom, ma vela farbiva a pekne vidno ako ciarka tmavne. Robit test rano, z ranneho mocu, ak v noci vela nepijes. Zopakovat o 2dni a uvidis
Drzim palce

autor
18. mar 2021

Takto sa mi to podarilo vyfotit 🤔

autor
18. mar 2021

@diaalex
@mikasz ďakujem dievčatá, mamatest som zhanala po celom meste, ale nikde nemajú, či je to privátna značka a nájdem iba v konkrétnej lekárni? Tak som vzala tento z DM. Všetky sú robene z prvého ranného moču bez pitia vody v noci.
Ovulacia mohla byť naozaj kedykoľvek, ale dátumy stykov nepustia, preto som z toho taka rozhodena, že racionálne mi to nijako nepasuje, ale pozerám a vidím a nechápem, hlavne ked je to také tenucke.

Ďakujem krásne, skúsim pozajtra s inou znackou

zuzkalujza
18. mar 2021

Toto vyzerá skôr na kanálik, alebo veľmi veľmi skoré tehotenstvo. Ak by bol toto prvý test, tak poviem otestuj za 2 dni, no ako píšeš, ak je toto opakovaný test a výsledok vyzerá sále rovnako, tak asi to bude tou značkou testov. Tak ako dievčatá radia, určite skús inú značku testu a uvidíš.

autor
18. mar 2021

@zuzkalujza ďakujem. Skúsim

queen_el
18. mar 2021

Urcite je ten test z DM? Lebo vyzera ze je to One step z Ciny. Tie robia falosne ciarky jedna radost, uz som tu videla dost diskusii o tom.

autor
18. mar 2021

@queen_el áno, tento. Z Číny tie lacné by som neobjednávala, už len z princípu 🙂

queen_el
18. mar 2021

No to je zaujimave, lebo pokial viem, tie top testy vyzeraju uplne inak. Mali by byt cervene. Jedine ze by to bol nejaky novy design, ale stale to vyzera ako One Step...

autor
18. mar 2021

@queen_el naozaj? No snáď dievčatá ktoré nimi dlhšie testujú by to rozoznali, a boli by stiahnuté šarze z predaja, ak by boli ozaj vadne. Ja s nimi nemám skúsenosť, pred tým som kupovala pepino. Mala som posledný, ten je čistý úplne. Hm 🤔

queen_el
18. mar 2021

Kazdopadne by som skusila iny test

marcelka147
18. mar 2021

Ja mam presne tieto a sú z ciny

marcelka147
18. mar 2021

@marcelka147 ale nemám tam čiarku. Som len 9dpo..ale mam ich dosť tak ich treba minút 🤣

autor
18. mar 2021

@marcelka147 zaujímavé 😱 tak s tými som skončila, ďakujem dievčatá za pomoc. Kúpila som Dr max, uvidím ráno, ale som pripravená na to, že nič 🤔

zuzkalujza
18. mar 2021

Daj vediet v kazdom pripade 😊

marcelka147
19. mar 2021

Ale dnes mam takýto.. 😁 Ten spodny

zuzkalujza
19. mar 2021

@marcelka147 tam sa čosi črtá 😍 Dnes 10dpo?

marcelka147
19. mar 2021
kulumulu123
19. mar 2021

@marcelka147 otestuj o 3-4dni a uvidíš držím palce

autor
19. mar 2021

@marcelka147 výborne to vyzerá 😍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre