Nesilnejuce čiarky na teste a Progestanelle

domcatko1811
17. feb 2024

Ahojte.
MS mi mešká pár dní a vychádzajú mi už 3 dni po sebe slabé čiarky na testoch - resp. nesilneju. No Dr. mi aj tak predpísal Progestanelle s tým, že po dvoch týždňoch meškania mám prísť.
Beriem ho 2x denne, no nakoľko nemám ani nejaké príznaky (akurát sem tam bolesť v podbrušku a citlivejšie prsia) a testy mi vychádzajú stále rovnako, tak neviem, či to má význam, brať ten Progestanelle.
Obávam sa totiž biochemického tehotenstva. Je možné, že keď to nevide, a tehotenstvo sa neudrží, tak sa mi spustí menzes bez ohľadu na to, či beriem alebo neberiem Progestanelle?
Toto sú tie testy - v poradí dnes, včera, predvčerom vždy na obed.
U prvého zdravého tehotenstva som mala každý deň silnejšiu čiarku a ani som Progestanelle nebrala... V októbri som mala MA, vtedy som ale tiež mala spočiatku pekne silnejuce testy, len asi pre to mi predpísal ten Progestanelle...

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janica_
17. feb 2024

@domcatko1811 ahoj, tiez mi vychadzali slabe ciarky na testoch aj tyzden po meskajucej ms, az kym som nevidela na sone bijuce srdiecko tak som pocitala aj s nejakou cystou a teraz som v 19tt. Drzim palce.

gabrielapavliskova
17. feb 2024

Dobrý večer chcela by som vedieť či som tehotná áno či nie ďakujem vám

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janica_
17. feb 2024
domcatko1811
autor
18. feb 2024

Dnes z rána mám takýto test. Povedala by som, že je silnejší, tak hádam to bude na dobrej ceste.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domcatko1811
autor
18. feb 2024

@monsterablue takto, a spodný je dnešný

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domcatko1811
autor
23. feb 2024

Dnes som robila znovu s tým, že som si myslela, že už bude poriadna čiarka a toto ma prekvapilo 😞 asi to bude potrat... Pecka, môj tretí, je mi z toho na prd. Doteraz som teda brala Progestanelle, ale sak neviem, či ho mám teda brať, alebo nie. Doktor ma objednal až na 8.3. a nijako sa zatiaľ k tomu nevyjadril 🤦‍♀️

domcatko1811
autor
23. feb 2024

Na porovnanie, toto bol test v rovnaký deň meškania pri mojom zdravom tehotenstve... Proste, rovnako silná, jak nie aj silnejšia.

anabela113
9. mar 2024

@domcatko1811 ako si dopadla ? 🙂 😕

domcatko1811
autor
9. mar 2024

@anabela113 no, úprimne... Ešte pár testov mi vyšlo pozitívnych, bolesti nemám, ani výtok alebo tak, tak progesteron beriem ďalej. A teraz cez týždeň som si urobila ešte Clearblue Digital a ten mi ukázal výsledok 3+. Tak uvidíme. K doktorovi som objednaná na pondelok, lebo v piatok 8.3. mi padlo stráženie pre dcérku, takže som nemohla. Tak som sama zvedavá 🤷‍♀️

domcatko1811
autor
26. mar 2024

Ja len pre info, ak by niekto ešte pozeral moju diskusiu a bol by na tom podobne...
Tehotenstvo sa nevyvijalo správne, vznikla z toho anembryola. Tabletky som prestala užívať a následne sa telo nakoniec aj samo vyčistilo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre