Ahojte baby, píšem sem prvý krát ale fórum čítam dlhé roky. S priateľom sme si povedali že nadišiel čas na bábätko a prvý krát sme to skúsili v neplodné dni čiže mala šanca na otehotnenie ale nie nemožná. Nedávala som tomu nádej na prvý krát ale dnes mi mala prísť mrcha a neprišla a tajne dúfam že to vyšlo, ale test vyšiel negatívny. Je do 10 deň. Myslíte že mám šancu? Mrchu som vždy dostala načas, alebo mi neprišla iba kvôli tomu stresu že chcem aby som bola tehotná? Poraďte mi
@miriam1983 Ďakujem tak to mám ešte čas na test to ešte dobrých 10 dní aby som čakala. Uvidíme. Do vtedy sa ešte teda radšej posnažíme, len teraz ani neviem ako mi vychádza ovula keď mi meškajú
@nelililink skus si odsledovat,ci nepozorujes vtedy na sebe zmeny?
nad ovulaciou sa netreba niekedy nejak pozastavovat, kolko krat sa proste zadari len tk a bez stresu a zbytocneho planovania. no vsak uvidis, no menzes moze meskat aj zo stresu, to je jasne
@nelililink príliš skoro si si robila test, tak možno aj preto ti vyšiel ako negatívny. Počkaj zopár dní a ak ti nepríde ms, tak skús test zopakovať.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nelililink 10 DPO moze test ukazat. Nie 10 dni po styku.