Ahojte posledny mz som mala 10.12 b januáry som mala okolo 10 ale len spinenie a už od 30.1 sa mi vráti hlava v noci nnemôžem spať bolo mi ťažko od žalúdka ale nevracala som len ma napina myslite že som tehotna tehotensky test si nechcem robiť kvôli sklamaniu:-/ ďakujem ak napíšete 😉
iba
@baculka262 a nemas uz treba i velke bricho?
Ani nie
@baculka262 keď si nechceš robiť tehotenský test, tak počkaj pár mesiacov a zistíš...my ti do maternice nevidíme...
@baculka262 pozrela som do vesteckej gule a nic som nevidela. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
wtf ? kup test a uvidis si myslis ze ti niekto vyvesti?
Nie nemyslím že mi niekto vyvesti len som čakala rady..
@baculka262 ake? ved ani jedna z nas nemoze vediet ci si alebo niesi a mas dve moznosti lekar alebo test 😉
Ok
@baculka262 skús testik,zato nic nedáš len paru EUR a budes mat dva.Uz by ti to malo ukázať. 😉 Môžeš byt tehotna aj nemusíš,tak držím palce 🙂
Ďakujem skúsim iné mi neostáva
@baculka262 ahoj , podla mňa to môžu byť tehotenske prinaky, test ti ale povie už presny výsledok,aj ja poznám to sklamanie po neg. teste,ale teraz to už zrejme vyšlo. Daj vedieť, veeelmi ti držím palce !!!
@niky21 Ahoj no test vyšiel že nie som ☹
@baculka262 to poznám. Skús piť alchemilku, a prečítaj si rady od Marie Treben - zdravie z Božej lekárne. Určite sa čoskoro podarí !!! Budem ti držať palce !
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@baculka262 a nemas uz treba i velke bricho?