Nemám žiadne príznaky, ale mám dve čiarky na teste

vuvul
18. dec 2012

Nemam ZIADNE priznaky tehotenstva pri teste som mala dve ciarky a menzes mi meska niekolko dni.. som alebo niesom tehotna?

zivika
18. dec 2012

@vuvul mas najvacsi priznak tehotenstva a tym je meskanie menstruacie...su zeny, ktore nemaju ziadne nevolnosti, ani bolestive prsniky, takze podla mna je vysoka pravdepodobnost, ze si tehotna...sice samozrejme je moznost, ze nie, ale kazdopadne by som na tvojom mieste zasla ku gynekologovi...

adrianka1712
18. dec 2012

Ja som v 3. tyzdni tehotenstva, teda ASI 🙂 menstruacia mi meska 4 tyzdne a priznaky nemam ziadne, akurat, ze sa mi spravil herpes na pere, co sa mi nerobieva. Asi jedina zmena. Ale test tiez ukazuje 2 ciarky 🙂

balimka
18. dec 2012

@vuvul asi si 🙂 drzim palce

feb13
19. dec 2012

@vuvul Typicke priznaky nastupuju zvycajne tak okolo 7tt vsak teraz mas este malo hormonov.

kattie1982
19. dec 2012

@vuvul Samozrejme, ze si tehotna, inak by ti test neukazal // ciarocky. A patris mozno k tym stastnejsim zenam, kt. nemaju ziadne zle priznaky tehotenstva. Ono kazde tehotenstvo je ine. Pri prvom mi nebolo absolutne nic, iba mi brusko rastlo a papkala som ako besna. Druhe tehotenstvo bohuzial skoncilo potratom, to mi bolo zle uplne od zaciatku a tretie tehotenstvo som prezvracala :( Ale mam krasnych 2 syncekov. Takze drzim palceky, krajsi darcek si k Vianociam ani dostat nemohla 🙂)

cikyta
19. dec 2012

@feb13 správne 🙂

gubcikova
19. dec 2012

ja som ani pri jednom tehu nemala žiadne príznaky.

stella6
19. dec 2012

Ani ja som nemala ziadne priznaky a bola som tehotna...

moon1979
19. dec 2012

@vuvul
nevolnosti síce máva väčšina tehotných, ale nie je nutnosť ani samozrejmosť ... pozitívny test a meškanie menštruácie je dostatočný dôkaz ...

henikav
19. dec 2012

Nevolnosti vacsinou nastupuju az koncom druheho mesiaca, takze ak mas // a ziadne nevolnosti si normalna tehulka na zaciatku tehu. Blahozelam, nech sa drobatko krasne vyvija 😉

nika1288
19. dec 2012

@vuvul pravdepodobne si..ani ja som nemala ziadne priznaky, okrem toho, ze mi meskala menstruacia..drzim palceky

maladama
19. dec 2012

@vuvul šťastná osobo! ale nemysli si, ono to s vysokou pravděpodobností přejde a i těch příznaků se dočkáš 🙂
pozitivní test (pokud je tak pozitivní, že je to fakt vidět, ne "pod určitým úhlem je tam vidět něco, co by teoreticky mohl být stín, ale taky možná jen optický klam") je nejlepší důkaz těhotenství, ostatní těhotenské příznaky (až na postupný růst břicha, který nejdýl v 3. trimestru vidět být musí), jako je zvracení, únava a divné chutě, se můžou konkrétní těhotné vyhnout 🙂

denask1234
19. dec 2012

@vuvul ahoj,ja som mala bolestive prsia,ale inak nic, az tak od siedmeho tyzdna mi byvalo uz aj zle a to mi je doteraz aj ked uz trosku menej.

nikolet_89
19. dec 2012

aj ja si myslim, ze ti mozem zagratulovat 🙂

strawberry17
24. dec 2012

@vuvul ani ja som nemala cele tehu ziadne priznaky 😉

marecek4
25. dec 2012

@vuvul já to i těch velkých nevěděla do 3 měsíce 🙂,špatně mi nebylo,prsa nebolely a menzes jsem měla rozhozenou od operace slepáku,takže podle ní jsme se řídit nemohla,u všech mi ale v průběhu toho třetího měsíce začaly problémy-bolest břicha,u Honzíka a Raduš mě bolely kyčle a kostrč-ty mě mimochodem bolí i normálně,ale tak nějak jinak-a to byly moje těhu příznaky,zato u Máry od prvopočátku citlivý a bolestivý prsa-jinak nic

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre