Nemám príznaky

5. júl 2024

Ahojte som 5+5 a necítim nič žiadne priznaky. Vsetky diskusie co som si tu našla kde pisali ze zeny nemali príznaky tak boli v štýle ze nemam prinaky iba ma boli brucho alebo iba ma bolia prsia. Iba ma boli hento/tamto.
Ale ja nič 😔 znamená to ze sa nič nevyvíja a nic sa v mojom tele nedeje? ... Dnes voľný deň a nad ničím inym nerozmýšľam, kontrolu mam o týždeň... Ako zvládnuť toto čakanie? Pripravujem sa na zle spravy lebo ved aspon nejaká zmena by sa diať mala nie?

lenka098123
5. júl 2024

Mne prišli príznaky okolo 6-7tt, užívaj si ešte pár dní v kľude 🌞

candii
5. júl 2024

Poniektoré ženy ani nevedia v tom týždni že sú tehotné. A buď rada že ti nie je zle. Nie je to nič príjemné a neznamená to že nieco nie je OK.

biglovemom
5. júl 2024

Kebyze brucho nemam ani neviem ze som tehotna🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Ci radsej chces grcat 150x denne?

zzuunnaa
5. júl 2024

neboj sa, sme na tom viaceré podobne. Ja som podobný týždeň a niekedy mám len žalúdok na vode a niekedy ako keby kŕče a tiež stále riešim čo a ako… aj pri prvej som sa testovala hore dole lebo som sa bala že ešte toto by som mala cítiť, ešte tamto… ako má byt, tak bude, nemáš ako veci ovplyvniť len sa nestresuj a mysli pozitívne aby sa babo malo čo najlepšie 🙂

januska12323
5. júl 2024

Príznaky absolútne nič neznamenajú.

pribinak
5. júl 2024

V tomto týždni mnoho žien ani len netuší že sú tehotné
Všetky príznaky sú veľmi subjektívne. Jedine čo sa počíta, je vynechaná menstruacia, ostatne je naozaj veľmi subjektívne

beata_k
5. júl 2024

2x tehotna a nikdy som nevracala, nemala chute, nenapinalo ma z nicoho. Nie kazdej zene je zle.

cookie29
5. júl 2024

Poznam zeny ktore nemali priznaky a tehu ukazkove a ine ktore mali priznaky plus plus plus a potratili. A dokonca u tej istej zeny, dve tehu a kazde uplne ine... kontrola o tyzden, 6tt+5 priprav sa na to, ze kludne moze byt, ze Dr nic neuvidi a povie Ti ze mas prist o 2 tyzdne na kontrolu srdiecka. Zvycajne sa k Dr chodi az okolo 8tt, predpokladam, ze mas ale dovod ist skor.

danica2711
5. júl 2024

ja som nemala žiadne príznaky, bolesti ani vracanie a porodila som dve zdravé deti. Teš sa, že ti nič nie je

viestta
5. júl 2024

tri mesiace som si uzivala bezpriznakove tehotenstvo, potom som tri mesiace grcala prvu ligu a spominala na to ako bolo dobre, ked som ziadne nemala

luciaruz
5. júl 2024

Tak ja som nemala priznaky žiadne. ŽIADNE! Cele tehotenstvo nic. Všetky kamky mi to závideli 😆 ja som do 1. týždňa 9. mesiaca ešte "behala" po meste, po múzeách, po akciách všeho druhu.

vilma7
5. júl 2024

2x tehotná, dva x žiadne príznaky. Nič...meškal len menzes. Tak nepanikar. Mám dve zdravé deti.

luccija
5. júl 2024

Nič mi nebolo celé tehotenstvo iba na začiatku ma boleli bradavky a prsia

matkahelka
5. júl 2024

ja som nemala ZIADNE priznaky celych 9 mesiacov tehotenstva. ziadne bolesti prs, brucha, hlavy, ziadne divne chute, grcanice, proste nic. a vobec som sa nezamyslala nad tym, ze je to cudne alebo zle. naopak, je to super. od 2.trimestra som mala extremnu chut na sex az do konca tehu a posledny mesiac pred porodom som kvoli castemu moceniu v noci nevedela spavat. inak fakt nicove nic. a dcera je zdrava ako buk, akurat teda narocna a tvrdohlava, ale to s bezpriznakovym tehotenstvom nijako nesuvisi.

simona92101
5. júl 2024

Pri 5+5 tvoje telo este ani nevie ze je tehotne,na UTZ este ani nic nebude vidno.naco sa stresujes?
Ja som pri dcerach grcala prvu ligu,ale az od cca 3 mesiaca.pri synovi som ozaj ani nevedela ze som tehotna,dokonca som do 4 mesiaca mala este menstruaciu ako hodinky.

petra92
6. júl 2024

3x som bola tehu a ani raz ziadne príznaky, v poslednom tehotenstve som dokonca krvacala uplne klasicky ako pri menštruácii a vsetko ok.Zbytočne čítaš somariny,vypni net a choď na prechádzku...

monita12345
6. júl 2024

Ja som do 13t nemala žiadne príznaky, neskôr prišlo zvracanie čo trvalo cca mesiac a potom do konca tehotenstva nič,žiadne bolesti behala som hore dole😀u každej ženy prebieha tehotenstvo inak🙂

alenkatt
6. júl 2024

Ani ja som absolútne nič necítila do 7tt a potom to začalo 😅 nevoľnosť, pocit na vracanie , XY jedál som nevedela zjesť zo všetkého ma napínalo

michaela329
6. júl 2024

To je ešte skoro...to pravé orechové u mňa prišlo okolo 7tt a teraz nonstop naťahovanie 🤦

autor
6. júl 2024

Ženy dakujemze mi tu píšete ale také čo ste napisali ze ste tiež nemali príznaky tak proste fakt nic? To vas aspon prsia neboleli? Alebo aspon nejaké krce v bruchu? Fakt vôbec nic ani ste sa necítili nafúknuté?
Nejako sa neviem ukludnit že by toto tehotenstvo bolo tak velmi odlišné od môjho prvého keď som si test robila a dopredu som vedela ze bude pozitivny lebo som to proste citila ze sa niečo deje :(

michaela329
6. júl 2024

V prvom tehotenstve mu bolo úplne nič...len trochu prsia a aj to len na dotyk. Teraz od 7tt nemôžem ísť do obchodu, lebo ma naťahuje z každého pachu 🤦

lneviemmeno
6. júl 2024

No ja som 5m po pôrode čiže si tehotenstvo ešte dobre pamätám a nemala som žiadne príznaky. Až niekedy po 30. týždni ma začala páliť záha a mala som syndróm karpálneho tunela a poslíčkov, čiže také kŕče v bruchu ale predtým absolutne nič. Teda okrem pohybov samozrejme. Ani raz som nevracala, nemala kŕče, ani ma prsia neboleli, ani chute som nemala. Moja kamoska to iste, ona zistila, že je tehotná až v 5. mesiaci, dovtedy necitía žiadnu zmenu 🙂

alina765
6. júl 2024

Pri prvej dcérke som mala príznaky až okolo 3.mesiaca. Teraz som zase tehotná podľa ms som 7+3 dní a od 5tt mi je zle, v kuse každé ráno vraciam napína má na vracanie, žalúdok na vode, bolesť hlavy, smrdí mi všetko, vravím si nech to rychlo prejde ale som rada lebo viem že moje bábo je v poriadku.🩷🩵

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre