Ahojte
Mám taký problém neviem či som tehotná ...totiž poslednú menštruáciu som mala 28 Januára.. dalšiu som mala dostať 25. Februára ale týžden pred nou po ovulacných dnoch som 3dni špinila prvý den len sláby hnedkastý výtok druhy den bol ako ružový hnis a na tretí opäť hnedý výtok..no o týžden som menštruáciu nedostala a nemám ju do dnes ,,,dnes je už 29.marca mala by som mať už druhú ...ale nič ... pred mesiacom ma bolelo brucho a mala som pocit nutkania na vracanie od včera ma nepríjemne pichá v pravom vaječníku .. ale preto si nie som istá pretože som si robila za tu dobu už 4 testy no ani jeden nebol pozitívny naposledy som si robila pred pár dnami .. už neviem čo mám robiť .. u gynekológa som objednaná až 5.apríla lebo skor ma zobrať nemohol lebo mal plno ..tak by som chcela vedieť čo si myslite vy dakujem 🙂
Ano ja viem že sa to takto nedá zistiť 🙂 ,,práveže ja som si test už robila ako som napísala a vyšiel negatívny nevedela by si mi poradiť nejaký normálny test ? 🙂
Tehotna byt mozes aj ked je test negativny. Ale takto haprovat menstruacia moze aj z prechladnutia od spodu. No skus este znova test,najlepsie hned rano s prvym mocom. Ak chces babo,drzim palec.
Mamatest je naj ten co vyzera ako digitalny teplomer a cika sa nanho🙂 drzim palce ak chces babo🙂
Aha a to môže mi až tak meškať ? lebo aj ten výtok som nikdy nemala predtým a už je to dosť dlho a tie príznaky no ja už fakt neviem ,, a ky je najlepší test ?
dakujem .. ivka1985
Ked som bola prechladnuta,tak vetu mi meskali aj tak dlho.A brucho ma bolelo tak pichavo,ale aj pri cikani. No a ked som bola teho..,tak som mala jeden menzes taky smiesny iba kus som spinila a druhy uz vobec nic len ma strasne bolelo brucho uplne ako pri menzes.
@fadda aha .. no len mna už aj tak jak keby napisalo alebo skor som malataky pocit že mi je blbo a prsia sa mi zväčšili o čislo a brucho ma boli na dotyk ..no a mala som taky vytok pred tamtým menzesom čo som mala mať len ten test mi ukazuje negatívne tak neviem teraz či je test zly alebo niesom ale príznaky mám no
Robila som si pred chvílou pepino test.prúžok ...a nič .. ukázal negatívne :/ ale menzes stále nič a brucho mám také ako keby strpnuté
Ja ked som vysadila antikoncepciu, lebo sme chceli babo nemala som tiez menzes aj dva mesiace - uz sme si mysleli, ze sa to podarilo, ale testy tiez vychadzali negativne. Ked som chcela ist k doktorovi, povedal mi ze ani chodit nemusim, ze po vysadeni tabletiek je to normalne.
Tiez som vtedy kadeco citala na nete a baby pisali, ze podobne stavy sposobuje aj ked sa napr. spravi cista. Skoda, ze lekar ta objednal tak neskoro - u nas je to tiez problem objednat sa - ale ma aspon kazdy den riesenie urgentnych pripadov, rano takto vyriesi 8 pacientiek. Sice si tam clovek pol dna odsedi, ale aspon vie na com je. Drzim palce.
@jankastubka aha no ja som antikoncepciu nebrala ešte vobec ,,,, takže preto sa pýtam ...lebo už mám z toho zmiešane pocity .. ale možem byť aj ked je test negativný ?..lebo som tiež už všeličo počitala a píšu niektoré baby že môže ...niektoré že testy nerobia lebo im neveria ..niekto zas že ráno niekto večer tak ja už neviem kedy si mám ten test vlastne urobiť 😀
@laauraa - teoreticky byt tehotna mozes - aj ked dnesne testy su uz tak spickove, ze mi pride malo pravdepodobne, ze ani po 2 mesiacoch by ti tehotenstvo neodhalili. Dnes uz su testy take, ze mozes robit kedykolvek do dna - aj ked najlepsi je asi prvy ranny moc, pretoze je najviac koncetrovany.
Neviem, este ako to byva s mimomaternicovym tehotenstvom, ci to sa na testoch prejavuje alebo nie.
Ale uz sa netrap - 5.4. je co chvila a lekar ti uz povie co treba. Hlavne aby to dobre dopadlo a bola si zdrava.
@jankastubka dakujem velmi pekne 🙂
@laauraa okrem toho, čo ti baby písali..je ešte možnosť, že tehotná nie si..Stalo sa to aj mne raz. Proste som nemala ovuláciu a tak mi neprišiel ani menzes. Treba zájsť za svojím doktorom/kou..a môžu ti pichnúť vyvolávačku. Báť sa nemusíš, lebo ak si tehotná, tak nedostaneš, vyvolávačka obsahuje hormón, ktorý by plod podržal, No a ak nie si, za pár dní ti príde krvácanie.. 🙂
Som na tom rovnako
falošný poplach asi stres naštastie .... držím ti palce ak bábo chceš veľa štastia 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@laauraa - no zajtra mas lekarne otvorene, tak si kup test. Vestice tu nepracuju ;) Moze byt, nemusi...takto sa poradit neda ;)