Nemala som ovuláciu, ale menzes mi mešká

13. apr 2023

Mala som tento deň dostať menzes, ale neprichádza, pred dnňom som mala nechránený pohlavný styk pár krát, ovuláciu som tento mesiac nedostala, nepociťovala som žiadne bolesti a ani žiadny výtok. Test za pár dní urobím, zaťial je to úplne zbytočne. Je možnosť, že vďaka tomu, že som nemala ovuláciu sa mi môže dostaviť memzes neskoršie? Už tretí deň pociťujem bolesť naľavo, akoby už mala prísť, ale stále nič. Môže to byt spôsobené zdravotným stavom? Ku doktorka sa chcem objednať, len ma plné, tak sa popýtam tu.

anjelicek26
13. apr 2023

Dnesok este neskoncil, MS moze dojst...ze si nemala bolesti a vytok neznamena, ze si nemala ovulaciu... na to sa spoliehat nemozes. Mali ste nechraneny styk, sprav si test, ak sa zajtra MS neobjavi...

cookie29
13. apr 2023

Ovulaciu si nedostala? To predsa nie je menstruacia. Niekedy su priznaky silnejsie, inokedy takmer nebadane...A mas cyklus pravidelny? Niekedy staci, ze si bola chora, brala nejake lieky, si prilis unavena atd a cyklus sa rozhadze

autor
13. apr 2023

@cookie29 ovuláciu mám vždy bolestivú a výtok, cyklus mávam celkom pravidelný, obcas deň dva výkyv.

makakova
13. apr 2023

Mozes ju dostať este večer.. 🙈omg...

autor
13. apr 2023

@makakova samozrejme, že môže, to nevylučujem. Moja otázka bola zameraná na tu ovuláciu a či sa s tým niekto už stretol..

bylinka25
13. apr 2023

Mne tiež meškala mrcha tri dni a prišla večer.

tanyan
13. apr 2023

Alebo si nemala ovuláciu, lebo si otehotnela v predchádzajúcom cykle?

janetinka27
13. apr 2023

ahoj, mavas cykly, kedy ovulacia neprebieha? alebo to teraz bolo prvy raz? ovu prebehnut mohla, ale ak teda nebola... tak je otazka preco. ci vobec nenarastol dominantny folikul alebo narastol a nepraskol. ja som mavala anovulacne cykly a tie byvali dlhsie, tych 35-41 dni. cyklus sa predlzil tym, ze folikul nepraskol a rastol estradiol. a az ked estradiol narastol do maxima, cely system sa zrutil a prislo krvacanie. nepritomnost ovu moze sposobit predlzenie cyklu.

autor
13. apr 2023

@tanyan tehotenstvo z minulého cyklu by som mohla vylúčiť

autor
13. apr 2023

@janetinka27 ak som si to dobre odsledovala, tak ovuláciu som vždy mávala. Ale ak baby píšu hore, že ovulácia môže prísť kludne bez príznakov, tak neviem z čoho to môže byt 🤦‍♀️

janetinka27
13. apr 2023

vyskusaj teda test. ak nepride ms 10-14 dni a test bude stale negativny, mozno ti dr. po posudeni pichne vyvolavacku

sono2
13. apr 2023

Samozrejme.
Ved od ovulácie sa počíta lutealna fáza.
Práve preto, že nebola ovu je ms posunutá

kiki68
13. apr 2023

Ja som zjavne mala ovu den po menzese ako koncil. Proste som vtedy ostala tehu. Pritom posledna ovu sledovana aj lekarom na sono bola presne ako mala byt. Proste cyklus ako hodinky a zrazu bum. Nemala som ziadne priznaky, mame z toho krasneho chlapceka 😀 Cize nie vzdy vsetko vysledujes podla priznakov.

autor
13. apr 2023

momentálne mám neskutočné kŕče v oblasti naľavo, predchádzajúce dni sa to dalo ako tak vydržať, ale tieto sú omnoho silnejšie 🥲

janetinka27
13. apr 2023

Uvidis, ci tie krce povedu k ms. Mohla by si naozaj skusit ten test.

autor
13. apr 2023

@janetinka27 nie je priskoro na test ešte?

janetinka27
13. apr 2023

Urcite test napovie, v den meskajucej ms by uz mal ukazat (ak bola ovu a ak bola v termine). Ked bude negat, pockala by som na ms, pripadne do 2 tyzdnov by som sla na vyvolavacku

selena_luna
13. apr 2023

Ovulacia sa ale nesleduje pocitovo, ze citis bolest. Vytok si zas az tak vsimnut nemusis ,ked nan nie si sustredena. To ci si mala/ nemala ovulaciu by ti povedali testy, bazalna teplota a nakoniec aj lekar vidi ci prasklo alebo neprasklo vajicko. ... teda na tvoje pozorovanie bez tychto veci sa nemozes spolahnut. Ak si tehotna, test v den menstrucie uz ma vysoku pravdepodobnost ukazat spravne ci si alebo nie. Odporucam digitalny clearblue. A prajem nech to dopadne tak ako si zelas

autor
14. apr 2023

test som si urobila a negatívny

autor
14. apr 2023

dostala som priesvitný vodnaty výtok, myslite si, že mohla prísť ovulacia?

selena_luna
14. apr 2023

Ci prisla ovulacia to ti prezradia zas ovulacne testy. Ale pozor!! Musia byt dve plne rovnocenne ciarky. Jedna silna a druha slaba ciarka nie je ovulacia.

angela85
14. apr 2023

Mne posledná ms meškala tri týždne. Mávam ms pravidelný a ovulácie tiež a bolestivú,ale túto poslednú ovulácie som vôbec necítila, ms mi meškala tri týždne, žiadne iné problémy som nemala, sestre zas mesiac predomnou tiež ms meškala tri týždne,žiadne iné problémy nemala. Uvidíš,ale ak si mala sex len deň dozadu,tak skôr ako týždeň po si test nerob.

maryetta
14. apr 2023

Ano moze byt aj posunuta ovulacia. Nebola si chora? Lieky? Stres?

autor
14. apr 2023

do pár hodín sa mi zmenil na biely, našla som si aj malé hnedé kvapky, myslela som si, že už príde, ale stále nič 🤷‍♀️, len tie kŕče ma trápia, akoby už mala prísť, neviem no. Začína ma to trápiť.

autor
14. apr 2023

@maryetta chorá bývam skoro každý mesiac, posledné mesiace boli pre mňa ťažké aj kopec stresu, ale ten som pociťovala, aj predtým a toto sa mi ešte nestalo.

selena_luna
14. apr 2023

Hnede kvapky mozu byt aj uhniezdovanim. Ak sa menzes nerozbehne do pondelka, zopakuj tehotensky test . Ak bude negat, ja osobne by som navstivila dr.

autor
14. apr 2023

@selena_luna môže to byt až také bolestivé? Kŕče mám dosť silné.

selena_luna
14. apr 2023

Moze to byt uplne cokolvek 🫣

autor
14. apr 2023

Ach jaj, každopádne ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre