Stalo sa niektorej z vás, že vám menzes meškal 5 dní a test stále ukazoval, že tehotná nie ste a pri tom ste boli? Dakujem za každú odpoved.
aj mne sa to stalo a tehotná som bola. Nakoniec mi lekár potvrdil tehotenstvo 😉
@zlatusik28 ahoj, mešká mi to už 6ty deň, bolia ma kríže, mám pachuť v ústach, a hlavne je mi zle, cítim sa akoby som mala zemiak v hrdle, menzes nikde a tehu testy negatívne, brucho mám spuchnuté a cítim také jemné svrbenie, je to čudné, lebo prvé tehu sme nečakali, tak sme ostali prekvapení, a test som si robila až na 10ty den, už som z toho dosť nervózna, a netuším čo to znamená. Takže ešte treba počkať, inak nespomínaš si na nejaké príznaky čo si cítila ešte predtým?
ano stalo🙂 MS mam od zaciatku vzdy 28-29 dni, raz mi meskalo 10 dni /co sa mi nikdy nestalo/ test negativny..nakoniec ms prisla..mozno som bola prechladnuta, alebo stres, alebo netusim dodnes🙂
zvykne to byť pri prechladnutí,niektoré ženy to majú...
@lucinocka
@vierasab už to bolo dávnejšie, ale jedno čo si pamätám bolo, že som mala niekedy silné krče a bolesti, akoby som práve mala dostať MS, ale tá stále nechodila 😉 Robila si si testy z prvého ranšieho moču? Alebo si len prechladla...
neviem, či som prechladnutá tam dole, necítim nič, už som mala aj pocit, že to dostanem, a stále nič, ranný moč som ešte nerobila, na každom teste písali, že každú hodinu, tak som to tak aj brala ale asi budem musieť. Len ma tak šteklí a svrbí v podbrušku.
ale chceli, ale nejako sme boli v robote obaja zaneprázdnení, a sme to vôbec neriešili, a po prvom pokuse sme ostali v tom 🙂 a druhé sme už chceli a to sa nedarí, teda uvidíme
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vierasab ahoj, áno. Pri prvom tehu sa mi to stalo, týždeň mi to už meškalo a testy stále ukazovali, že tehu nie som, dokonca aj ranší moč a nič 😒 Myslím, že až na nejaký 10-11 deň mi to konečne ukázalo dve čiarky 😉