Je pravda, že vo vyššom štádiu tehotnosti je už hladina hcg taka nízka, že tehotenský test môže vyjsť opäť negatívne? Ma s tým niekto skúsenosti? Sedím si tak na gauči, v postielke 9 mesačne babo, a keď tu zrazu pár kopnuti za sebou v bruchu, presne ako v tehotenstve keď začínal kopat. Neviem ci mi už z tej materskej preskakuje. Hneď som si urobila test, Negatívny. A brucho mam ako tehotná ale to ešte stále od pôrodu 🤦♀️
v cca 20tt je pokles HCG oproti maximu cca 80%, stale je to vsak dost na to, aby ti to ukazalo na test 😉 to, co si citila, su s najvecsou pravdepodobnostou creva a plyny, mas uvolnenu brusnu stenu, preto to citis.
Ja som take mala par krat aj skoro 2 roky po porode :D tie creva uplne inak citim po porode...neviem ako dlho trva kym sa vsetko da uplne do povodneho stavu a ci vobec..ale tiez som myslela, ze mi sibe alebo co...citala som tu na konovi viac takych pripadov :D
Volá sa to fantomove kopance (alebo také čosi) a je to normálne 🙂 ja som ich tiež mala sem tam kým som neotehotnela znova 🙂
@maximilie ďakujem 🙏 snáď to budú len tie plyny 😁
Ja mám napríklad dráždivé hrubé črevo a niekedy mi ním až tak trhá a je to akoby ma niečo v bruchu kopalo 🙂, pred pár rokmi som utekala gynekológovi, že som určite tehotná, že sa mi v bruchu hýbe dieťa =D, nebolo to dieťa, bolo to črevo. Po pôrode je brušná stena uvoľnená, takže cítiš črevá dosť intenzívne.
Ďakujem, upokojili ste ma všetky 🙂
Ja som vyše 7mesiacov po pôrode a minule som normálne zbledla pri predstave že som zase tehotná 😂😂😂 skoro úplne ako keď drobec kopal 🙈
to iste sa mi ešte stále stáva, a to už mám rok a pol po pôrode. Dokonca mne sa to brucho aj hybalo 🙈 tehotna našťastie nie som 😄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Fuha. Keď kojis a ešte nemáš menštruáciu tak podľa mňa by to teoreticky bolo možné. Môžu to byť aj čreva... normálne ma to zaujíma, či je to možné. Objednaj sa na vyšetrenie a daj potom vedieť 😉
A hlavne nech to dopadne tak, ako si praješ