Zdravím, pred viac ako mesiacom som mala s partnerom necelé dve minúty nechránený styk, kedy neprišlo k vyvrcholeniu, potom sme ochranu použili. Mohla som vtedy otehotnieť? O týždeň prišiel menzes, každých pár dní si robím testy rôznych značiek, všetky boli negatívne. Ak by som tehotná bola, už by vyšiel pozitívny výsledok, nie? O tri týždne som objednaná k lekárke, v tom období už by malo byť jasne vidieť, ako na tom som? Ak by som predsa tehotná bola, aké mám možnosti? Veľmi sa bojím, o dieťatko by som sa postarať nedokázala ale zabiť ho nechcem ☹
niesi tehotna,,, nemusis sa obavat
a čo takto ochrana? potom by si sa vyhla takýmto stresom
mne sa paci veta - necele dve minuty nechraneny styk... 😀 To pri sexe pozeras na hodiny?
jééj,ja si tiež myslím že niesi tehotná ved krámy si malá,tak je to ok,neboj sa nič. 🙂 😀
tiež si myslím, že tehotná nie si, ale pre budúcnosť by som volila nejakú ochranu, aby som sa vyhla takýmto stresom a prípadnému nechcenému tehotenstvu 😉
dietatko nechces, tak sa chran....
ešteže tie prázdniny končia 🙄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dana235 - priatel sa do teba neurobil, mala si menstruaciu a testy (robene 14 dni od styku) su stale negativne (?), ak ano, tak urcite nie si tehotna. Moznosti ries, keby tehotna si.