Negatívny test v piatom týždni. Môžem byť tehotná?

dana235
24. aug 2012

Zdravím, pred viac ako mesiacom som mala s partnerom necelé dve minúty nechránený styk, kedy neprišlo k vyvrcholeniu, potom sme ochranu použili. Mohla som vtedy otehotnieť? O týždeň prišiel menzes, každých pár dní si robím testy rôznych značiek, všetky boli negatívne. Ak by som tehotná bola, už by vyšiel pozitívny výsledok, nie? O tri týždne som objednaná k lekárke, v tom období už by malo byť jasne vidieť, ako na tom som? Ak by som predsa tehotná bola, aké mám možnosti? Veľmi sa bojím, o dieťatko by som sa postarať nedokázala ale zabiť ho nechcem ☹

anjelicek26
24. aug 2012

@dana235 - priatel sa do teba neurobil, mala si menstruaciu a testy (robene 14 dni od styku) su stale negativne (?), ak ano, tak urcite nie si tehotna. Moznosti ries, keby tehotna si.

nicebaculka
24. aug 2012

niesi tehotna,,, nemusis sa obavat

nanulik
24. aug 2012

a čo takto ochrana? potom by si sa vyhla takýmto stresom

sisaha
24. aug 2012

mne sa paci veta - necele dve minuty nechraneny styk... 😀 To pri sexe pozeras na hodiny?

janicka11
24. aug 2012

jééj,ja si tiež myslím že niesi tehotná ved krámy si malá,tak je to ok,neboj sa nič. 🙂 😀

anjelik2509
24. aug 2012

tiež si myslím, že tehotná nie si, ale pre budúcnosť by som volila nejakú ochranu, aby som sa vyhla takýmto stresom a prípadnému nechcenému tehotenstvu 😉

miss_stanya
24. aug 2012

dietatko nechces, tak sa chran....

jerryjanka
24. aug 2012

ešteže tie prázdniny končia 🙄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre