Negatívny test v 5. týždni

24. jún 2023

Ahojte baby je mozne aby mi test neukázal pozitívny v 5-6tt? Mala som uz aj menštruáciu ale stale mam pocit ze mam príznaky, hlavne pocit nafúknutosti ma znepokojuje. Blbe komentáre si prosim naozaj necháte. Neviete co je za tym ☹️ robila som asi 4 testy. No stale mi to nejde do hlavy. Inak pociťujem este bolesti bradaviek, zilky pri viac presvitajú( ak sa to “počíta”) nevoľnosti po jedle, a niekedy jemnučká bolesť v podbrušku.

denkabemommy
24. jún 2023

Občas keď niečo veľmi chceme, tak si to vsugerujeme do hlavy, až máme pocit, že sa to naozaj deje.

pribinak
24. jún 2023

Asi si viac tehotná v hlave ako v maternici.

Pises, že si mala menštruáciu, testy negatívne, tieto dva faktory tehotenstvo dosť podstatným spôsobom vylučujú

Neviem či je toto blby komentár, veľa stastia budúci mesiac

Toto môže byt aj žlčník

anjelicek26
24. jún 2023

Psychika vie cloveku nabulikovat milion priznakov...hlavne, ked sa vela pozorujes... nevieme, co je za tym, ale ked si si robila 4 testy, mala MS, tak proste nie si tehotna.

lalenka33
24. jún 2023

Je jedno, čo je za tým. Máš negatívne testy a si po MS. Príznaky sú len v tvojej hlave. Má ich každá jedna, ktorá chce byt tehotná.

matkahelka
24. jún 2023

chod ku gynekologovi, nech ti vezme krv. vysledok hcg ta presvedci o tom, ze tehotna nie si. a zazracne v tom okamihu zmiznu aj tvoje priznaky.

nelca0510
25. jún 2023

Daj si premenovať tému,,ty nie si v 5tt,len máš problém v hlave

jaskolka
25. jún 2023

Bud veľmi chceš byť tehotná, alebo naopak sa panicky bojíš že budeš tehotná.
Ale tehotná nie si. Jednoducho si si to vsugrovsla a psychika robí veľa.
Mala si menzes, testy máš negatívne. Tehotná nie si. Bodka.
Môžeš ešte ísť na gyndu alebo si zaplatiť v lsbaku test hcg ako samoplatca kvoli vlastnej spokojnosti.

bejbs123
25. jún 2023

Co znamena blby komentar? To,ze vam,zeny napisu pravdu,ktoru sama nevidite? Jednoducho tehotna nie ste

autor
25. jún 2023

Dakujem vsetkym za odpovede @bejbs123 blby komentár typu “naco chrapes s niekym ked sa bojíš ze si tehotna” preto bolo k tomu písané ze neviete okolnosti tak aby som toto nepočúvala 🙂 skor som mala obavu. Ale dakujem 🙃

bejbs123
26. jún 2023

Ja nemam potrebu niekoho urazat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre