Negatívny test v 5. týždni

18monca18
29. mar 2023

Ahojte,
Prosím vás, pravidelne mám neskorú ovulaciu. Tento cyklus 23 deň, robila som si test na 28 (v deň plánovanej MS - zväčša chodí na deň presne), no samozrejme negatívny.
Mám pocit že som tehotná, proste veľa príznakov, najvacsi asi to že mám pevne väčšie prsia čo sa mi vôbec nedeje… je možné že sa test ukáže pozitívny az 14 dni od ovulácie ? A teda az v 5tt? Čítala som že sa to niekedy stáva Ďakujem

matullienka
29. mar 2023

@18monca18 tak 5 dní po ovulacii je veľmi skoro robiť test to sa ti ešte ani hcg nezačalo tvoriť. Počkaj ešte aspoň 5-6 dní a skús znova

kitycat
29. mar 2023

Ak mas negativny test, tak nemozes hovorit o tt

anavixy
29. mar 2023

Citala si ze sa to niekedy stava, ze tehotensky test je pozitivny az 14 dni po ovulacii? A nie nahodou vzdy? Alebo aspon vacsinou? Ved ovulacia standardne prebieha cc v polovici cyklu, tj 14. den a test sa ma spolahlivo robit az ked uz meska menstruacia (28. den a viac), to je dalsich 14 dni (samozrejme slabe ciarky a duchy ci co to tu zeny stale hladaju mozu byt aj skor). Ci ja to zle viem?

matullienka
29. mar 2023

@anavixy áno štandardne je to tak , keď jej ovulácia prebehla 23 DC tak test je zbytočné robiť 28 DC neviem čo tam tak skoro chcela vidieť

xsuzannex
29. mar 2023

10 dni po ovulacii tam MOOOOZNO nieco uvidis.. e robila by som az po 12+ dnoch

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre