Ahojte 🙂 chcem počuť (prečítať) Vaše skúsenosti s testovaním.
Pred 4 mesiacmi som vysadila antikoncepciu. Od vtedy mám nepravidelný cyklus 32-35 dní, cca. Aktívne sa snažíme o bábätko, ale zatiaľ žiaľ neúspešne.
Dnes je 32 DC, test negatívny a okrem citlivejsich pŕs, žiadny iný príznak, ani žeby mi mala prísť menštruácia. Len podotknem, že som nikdy nemala veľké príznaky pred menštruáciou.
Je možné, že test by prípadne tehotenstvo ešte len ukázal ? Viem, že tehotenstvo neviete predpovedať, ale chcem len Vaše skúsenosti. Mali ste v období pred menštruáciou test negatívny a bez príznakov a následne neskôr test ukázal pozitivitu ?
Veľmi pekne ďakujem za Vaše skúsenosti 🙂
32-35 nie je nepravidelný cyklus len dlhší. Test zachytí tehotenstvo v čase meškania ms, v tvojom prípade tak o pár dní, týždeň budeš vedieť naisto.
@domcavesel mne pri obidvoch tehotenstvach ukazal 4 dni pred menstruaciou…ale vela zenam az dlhsie po meskani…tebe este vlastne nemeskaju takze sanca tam vzdy nejaka je
Uz druhe tehotenstvo 5-7 deň meškania až ukazal 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@domcavesel mne ukázal až na 14den meškania... tiež mám nepravidelný cyklus