Negatívny test pred menzesom

cibulka444
6. apr 2021

Ahojte, chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti že do MS mal nejaké príznaky a tušil že je v tom, no testy mu ukazovali, že je negatívny ...až v deň ocakavanej MS alebo neskôr bol test pozitívny. Pýtam sa preto lebo čítam veľa diskusie a každá žena si robila skôr test a ukázal jej že je tehu...Ďakujem

anjelicek26
6. apr 2021

@cibulka444 oplodnene vajicko sa uhniezduje medzi 6-10.dnom... teda od 9.dni po oplodneni (pri najskorsom uhniezdeni a rychlom stupani hcg) mozes uz mat lahku ciarku na teste... rovnako ale, ked sa zahniezdi desiaty den, pomalsie stupa, kludne mozes mat prvu takuto lahku ciarku az na 16.den po oplodneni. Obidve tehotenstva budu napriek tomu zdrave.

Ale k otazke - priznaky su na prd, hlavne, ked sa clovek velmi sleduje to telo vie dobre klamat... hlavne PMS a priznaky tehotenstva su takmer identicke. Relevantny je ten test.

cibulka444
autor
6. apr 2021

@anjelicek26 áno veď snažíme sa 4 mesiac a prvé dva mesiace som si namyslala ale to bolo len take tusaky a bolesti hlavy a to som mala presne jak PSM...lenže posledný týždeň sa mi deju cudne veci a čo nikdy nebolo ani cez pms mám boľavé a veľmi citlivé prsia a to ja ich mám malé a nikdy má nebolelo max som ich mala trosku väčšie keď som očakávala MS... a toto si myslím že si nenamyslam preto som si robila testy a mS mám dostať v sobotu (posledných 5 cyklov mám na 34 deň mS )tak uvidím len ozaj mi to motá hlavu...a nakoniec sa budem smiať že toto bude možno nový príznak PMS už ...ďakujem za odpoved 😊

diaalex
6. apr 2021

@cibulka444 ja som mala prvý pozitívny test na 3. deň meškania ms a aj to úplne slabú čiarku a mám doma zdravú dcérku 🤗 teraz napr v deň ms som už mala 2 silné čiarky ... je to individuálne, ale určite netreba testovať skôr ako v deň ms

cibulka444
autor
6. apr 2021

@diaalex ďakujem veľmi pekne za odpoved 😊nikdy som skôr nerobila test ale teraz má to veľmi láka pre tie príznaky 🙈ale máte pravdu netreba si robiť zbytočne nádeje

diaalex
6. apr 2021

@cibulka444 držím palce 🤗

lienka9
6. apr 2021

@cibulka444 ja som pri prvom synovi mala pozitivny az po tyzdni.

cibulka444
autor
6. apr 2021

@lienka9 ďakujem za odpoved 😊

kikuska717
12. apr 2021

Ja som si deň pred očakávanou ms robila dva testy na prvom Clearblue bola druhá čiarka slabá, ale nemusela som ju hľadať lupou😀bola viditeľná voľným okom. Tak mi to nedalo a spravila som si Clearblue digitálny a ukázal jasne + 1-2

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre