Negatívny test po vymeškaní

karrlitta
24. sep 2023

Ahojte, žienky. Mám takú otázočku. S priateľom sme mali styk 7.9, cca 2 dni pred ovuláciou. Neviem prečo, mala som zlý pocit, robila som si test 2 dni pred očakávanou ms (10tkovy), vyšiel negatívny. Avšak odvtedy som cítila stupňovať sa príznaky. Nevoľnosť a podobne. Zopakovala som test tak 3 dni neskôr (už v čase, kedy ms mešká), taktiež 10tkovy, a zdá sa mi že tiež nič, alebo? (Prikladám foto) Dosť pracuje stres, lebo sme bábätko neplánovali. Čo robiť podľa vás nasledovne?

tosomja
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
selena_luna
24. sep 2023

@tosomja praveze, 2 tyzdne po sexe sa vajicko uhniezduje a ano, uz prichadzaju priznaky. Autorka jasne pise ze test robi v case meskajucej menstruacie. Naco potom tolke poucovanie a urazanie ked to robi spravne?
@autorka skus o 2 dni, ak nepride ms , clearblue digitalny. Je sice 25tkovy, ale mne vzdy ukazal to, co len 10tkove tusili. Inak si mohla mat ovulaciu posunutu a ms pride s meskanim. Aj stres, dieta vplyvaju na cyklus, maloktora z nas ma telo ako svajciarske hodinky, nestresuj sa.

2majinka2
24. sep 2023

@karrlitta skus si urobit clearblue dugitalny test .. mne vzdy ukazal presne a ak bude pozitivny, ozvi sa gynekologovi. Verim ze to dopadne tak ako si zelas 🍀

karrlitta
autor
24. sep 2023

Ďakujem za odpovede. Ako naschvál, dnes prišli. Bez ohlásenia, bez očakávania, len tak 😂 ale odľahlo. A tie príznaky? Tak teda pravdepodobne reflux zo stresov 😅

selena_luna
24. sep 2023

@karrlitta no vidis 😄 stres a hlava robi svoje.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre