Baby prosila by som o radu, poslednu menstruaciu som mala 14.2. tento mesiac mi meska uz 10 den namiesto nej mam cely cas zlty vytok bez zapachu ktory som nikdy predtym nemala, na cca 5-6 den ma bolel lavy vajecnik a potom ma zacalo boliet v podbrusku, tehotensly test som robila na 8 den meskania a vysiel negativne, matw s tym niektora skusenosti?
Šla by som k lekárovi, 8 deň meškania by uz test podľa mňa ukázal pekne dve čiarky. Aby ste nemali nejaký zdr problém určite volajte dr.
Ja som dnes bola na gynde lebo mi mešká tiež dlho.. Dnes je to 10ty deň.. Menštruáciu mávam pravidelnú.. Tehotnannie som, povedala ze len hormonálne zmeny sa diali v tomto cykle preto mi mešká a že teraz mam sliznicu takú aká by mala byť v strede cyklu nie na konci, preto mi mešká menštruácia.. Takže kľudne to môže byť aj u teba tak 😊 držím palce nech si ok
@janulienka_janka dakujem moc, zlatucka si, budem konzultovat lekara co najskor
Ahojte
12 deň mi mešká a furt test negatívny😥o bábo sa snažíme
Mala som ísť doktorke ako na potvoru je môj priateľ pozitívny tak musím byť karanténe a nemôžem ísť ani doktorke.
Bože čo budem robiť 😥😥😥
Čo mi je keď test negatívny mám vyšetrenia všetky spravené čo sa týka cytologie na tehotenstvo či môžem mať deti atď.
Tak asi len čakať musím 😔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adminka11 nemám skúsenost ale na tehotenstvo to nevyzerá 😔 no vyskúšaj ešte jeden test ale k lekárovi by si mala určite ísť