Zdravim,dnes je 39DC bez menštruácie a test mi vyšiel negatívny 😒 .Myslite že možem byt tehotná?Ma niekto takúto skúsenosť ?
Mne vysiel pozitivny test az na 42DC, lebo som ovu mala az na 28DC. Takze tehotna byt mozes, ale nemusis. Kedy bola ovulacia? Bola vobec?
Ahoj presne toto som riesila pred mesiacom. Nakoniec som si dala urobit krvny rozbor HCG a aj ten mi vysiel negativny. O dva dni nato som dostala menzes. Takze podla mna v tom zahrala rolu psychika.
Mne vysli 3 testy negativme a dokonca som dostala aj slaby menzes, ale nie a nie sa poriadne rozbehnut a potom po tyzdni znovu test uz pozitivny. Este pockaj a skus obtyzden znovu test podla mna su spolahlive...
Ahoj ja som minuly mesiac dostala MS az presne na 7 tyzden.....a to tak dlho mi teda meskat nezvykne, bola som aj u dr ten povedal ze vsetko ok aj vysledky som mala dobre neviem co to bolo....nemusis byt tehotna
Vplyv na cyklus ma vela faktorov... 🙂 A zaroven tehu sa moze prejavit na teste uz skor, ale aj neskor...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Záleží od toho aký dlhý cyklus mavas obvykle a kedy bola ovulka...môžeš byť tehotná...skús test za pár dní,ak bude negatívny,skoč k Dr