Negatívny test na 27. deň po ovulácii

24. apr 2021

Je nejaka moznost byt tehotna 27 den po oplodneni, ked je negativny 10tkovy test? (styk bol pred menstruaciou, ktora 2 dni meskala, potom sa dostavila so 7 dnovym meskanim, bola kratsia). Ja si myslim, ze sanca nie je ziadna, lebo po takej dobe by uz hcg bolo v moci dost vysoke. Druha menstruacia od oplodnenia prave meska 3 dni. Aj vy si mysite, ze naozaj tehotenstvo nehrozi a nie je ziadna sanca? Alebo by niekto z vas aj napriek tak dlhej dobe tuto moznost pripustil?

autor
24. apr 2021

este doplnim, ze cyklus mavam kratky 21 dnovy a pravidelny, odchylka max 1-2 dni, to 7 dnove meskanie bolo nieco nemyslitelne a zvlastne, uz aj to terajsie 3 dnove, je nieco, co sa nestava.

babovka2321
24. apr 2021

Precitaj si, co si napisala. Tak meskala 2 dni, alebo 7? Ako moze meskat 2 dni a potom sa dostavit so 7dnovym meskanim?

A aka druha menstruacia od OPLODNENIA? Tak myslis, ze tehotna nie si a zaroven si bola oplodnena?

A aby som odpovedala na otazku, sanca, ze by si bola tehotna, je skoro ziadna.

babovka2321
24. apr 2021

To O v DPO je ovulacia, nie oplodnenie.

autor
24. apr 2021

je to komplikovanejsie, uz od styku meska druha menstuacia. Styk bol v case, ked uz som mala dostat, v case uz 2 dni meskajucej mestruacie, myslela som, ze na druhy den dostanem uz urcite, ale prisla az po 7 dnovom meskani.

autor
24. apr 2021

myslim tym 27 den po oplodneni nie od ovulacie, nemala som pouzit tuto skratku, ovulacia netusim kedy bola

autor
24. apr 2021

@babovka2321 od potencialneho oplodnenia

babovka2321
24. apr 2021

Ak mas dlhodobo velmi pravidelny cyklus a nestava sa, ze by ti menstruacia meskala, tak zajdi za svojim gynekologom. Meskat moze kludne pre XY dovodov, nemusi to byt tehotenstvo. Ak si si urobila test po tolkych dnoch po styku a je negativny, tehotentsva sa nemusis obavat (ak som spravne pochopila, ze ho nechces, nie naopak).

A v nadpise mas tiez DPO, tak si mala napisat 27 den od styku, ked ide o to.

autor
24. apr 2021

da sa zmenit ten nadpis, kedze ta skratka dpo je zbytocne matuca?

babovka2321
24. apr 2021

mimochodom, kolko mas rokov? 21 dnovy cyklus mi tiez inak nepride uplne v poriadku. Teda mna by z toho porazilo a zaroven tak kratke cykly mozu byt aj potencialne problemom, ak by si otehotniet chcela aj cielene.

babovka2321
24. apr 2021

Nadpis vedia zmenit admini a casto ho aj zmenia este horsie, nez bol v povodnom zneni 😅

autor
24. apr 2021

asi tam bude nejaky poblem, lebo uz aj ta predosla mensturacia meskala a to teda dost a aj teraz meska, co naozaj nebyva zvykom, zajdem na gyndu

bebotka
24. apr 2021

ten tvoj pravidelný cyklus určite nie je v poriadku a ak to máš tak už dlho tak si to už mala riešiť u gynekologa, je mizivá šanca,že by si otehotnela v čase predpokladanej menštruácie kedže sa nakoniec dostavila, a pri tvojom krátkom cykle pochybujem, že by si vôbec otehotnela.

autor
24. apr 2021

vy ste zlate, riadne odbornicky😉, pri mojom kratkom cykle som pri prvom dietati otehotnela po troch mesiacoch snazenia a pri druhom na prvy sup, je to kratky cyklus, ja viem, ale od pradavna funguje takto

autor
24. apr 2021

@babovka2321 tak admini sa uz realizovali, a nebola si daleko od pravdy, uz to dorazili nacisto😂

majca1995
27. apr 2021

Ja mávam tiež 21 dňový cyklus s odchylkou 1-3 dni nikdy mi to neprišlo nijak zvláštne, ale po týchto komentároch som sa zľakla

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre