Negatívny test na 15. deň po ovulácii

tanicka2224
27. apr 2024

Ahojte , mala som 3-8dc clostilbegyt následne pichnuty ovitrelle 13dc poobede. Dnes som 30 DC menštruácia mi mešká 2 dni ale tehotenský test negatívny . Meškal vám menzes po injekcií? Alebo je ešte šanca že som tehotná aj keď test stále negatívny?

clori
27. apr 2024

@tanicka2224 test by ti už ukázal, či si tehotná. nie vždy je ovitrelle zárukou, že ovulácia prebehne. robili ti aj folikulometriu? ak áno, kedy naposledy a aký veľký bol dominantný folikul?

tanicka2224
autor
28. apr 2024

Áno áno v deň keď mi pichali ovitrelle tak mal 18mm . Potom plánovaný styk od vtedy som u doktora nebola . Čakám na tú mrsku len nie a nie sa rozbehnúť

clori
28. apr 2024

@tanicka2224 skús prípadne ešte jeden test, ale ak si použila niektorý z tých spoľahlivejších a citlivých, minimálne dúšik by mal byť vidno v prípade tehotenstva. ak je úplne negatívny, ovulácia buď nenastala alebo aj áno, ale máš ešte vysokú hladinu progesterónu, ktorá ešte drží MS na uzde 😏

tanicka2224
autor
28. apr 2024

@clori akurát mi začal hnedý výtok , tak myslím že sa to už rozbieha

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre