ahojte,tiez by som sa chcela spytat...mrcha neprisla niekolko dni..mynuli tyznen som mala len ruzovy vytok a 2 TT negativne,ale vzdy,ked som si ho spravila tak ostal najprv cely cerveny a potom ukazalo len jednu ciarku..co si myslite?dakujem za odpovede
ja som mala 2 tyzdne negativny test a to uz som bola mesiac tehotna. isla som k lekarovi a z krvi mi zistoval vysku HCG.
Ahoj kočky 😉 ..nedalo mi sa nezaregistrovať a spýtať skúsenejších. Mám taký problém. Mám 21 rokov a moja meštruácia odkedy som ju dostala bola pravidelná ako hodinky presne na deň, prípadne plus mínus jeden deň.. brala som 5 rokov HAK ale už sedem mesiacov neberiem, avšak moja M mi chodila aj napriek tomu stále, krásne pravidelne. S priateľom sa momentálne nechránime, avšak snažíme sa dávať si pozor(hoc človek nikdy nevie 😅 ). No a teraz k problému. Vo februári tohto roku som mala M 25.-teho, Tak ako má byť avšak o niečo slabšia ako som zvyknutá, nakoľko mne M trvá v priemere 6-8 dni a vtedy len 4 ale inak bola normálna... V marci teda minulý mesiac som pre zmenu mala jednodňové špinenie(asi ako hlavička špendlíku toho bolo ) a nič. M sa jednoducho nedostavila a ďalšiu M očakávam samozrejme opäť 25.apríla. Test som si robila ale negatívny. Hneď som šla na gyndu , rovno mi urobil aj prehliadku a som zdravá, a vraj zatiaľ ani tehotná že nič na sone zatiaľ nevidno,chcem podotknúť, že chorá som nebola, v strese nie som, a ani antibiotiká žiadne.. Teraz posledné dni sa mi stalo, že mám hustý biely no nepáchnuci, nesvrbivý výtok, ktorý ma nijak neobmedzuje ale predsa mi vadí kedže je ho dosť..Do toho ma bolieva často chrbát a kríže, podbruško len večer pri ležaní, raz na jednej potom na druhej strane alebo dokonca súčasne.Bolesti prsníkov vylučujem ako aj iné nevoľnosti. Je možné, že som tehotná len doktor to ešte podľa sona nedokázal určiť, alebo ak nie, ktorá máte podobné skúsenosti a čo vám nakoniec bolo? včera poobede som ešte testovala zase ale negatív . S priateľom si myslíme, že na bábätko je ešte chvíľu čas 😅
P.S - už som toto písala asi v troch diskusíach ale nikde sa mi nedostalo odpovede tak dúfam, že tu budem mať šťastie 🙂 😝
@mucinqa ja by som počkala do (ne)príchodu menzesu a potom rovno k dr,na test je ešte skoro.mne tiež sem tam vynechal a nikto mi nezistil že prečo.je možné že tehotná aj si ale to ešte nevidno.mňa podbruško bolelo vždy kvalitne,len mrška nedošla... 😀
vytok som mala minuly tyzden,tento tyzden som mala dostat mrchu a nic a v podbrusku ma boli..a praveze som ho nedala moc hlboko ani dlho som ho tam nenechala ,tak nexapem test som si robila minuly tyzden aj tento tyzden....
@mucinqa lekar na sone vidi naznak tehotenstva (zvacsenu sliznicu) uz cca 12 dni po oplodneni. hocijaky test Ti tiez ukaze pozitivitu 12 dni po oplodneni.
ak chces mat uplnu istotu chod na krv ako samoplatca, vysledky su do dvoch hodin a su 100%.
priznaky, ktore popisujes mozu byt sposobene napr. aj nerovnovahou hormonov.
no hej mavam tak s rozdielom 1,2 dni...a bolelo ma brucho a byva my z nicoho nic na vracanie...a pri prvom som to zistila v 6 tyzdni tehu...tak uvidime..
@barboritta Urobím ako povieš 😅 ďakujem ti za radu 😉
ahojte baby, chcem sa vás spýtať: už cca dva týždne mám taký hrudkovitý výtok , neskôr sa mi zmenil na taký ťahavý, nikdy som ho nemala, nič ma nesvrbí ani nepáli, Občas ma bolieva v podbrušku, avšak test mi ukázal negat. Viete mi niektorá poradiť, čo to môže byť ?
ahojte baby! mám menší problém.
zaznamenala som už dávnejšie u mňa zmeny. Mala som výtok, z ktorého ma tam dolu trošku svrbelo, pálilo - hlavne keď som mala ovulku.
S priatelom mávame stále nechránený sex, ale dávame si pozor, aj keď nikdy nevieš. Teraz sa mi stalo, včera, že som mala ružový výtok, dnes tiež, a teraz keď sme mali sex som najskôr mala hrudkovitý biely výtok (také tvrdé malé hrudky biele bez žiadnej arómy) a po sexe som mala mokrý, vodnatý rúžovo oranžový výtok.
Čo to môže byť?
@dagmar13 ahojik viem ze pisem po rokou ...ako si dopadla z tim testom???
@michaelamaria ahoj ,tak nakoniec menzes prišiel bola som u dr. a nasadil mi hormonálne lieky na úpravu 🙂
@dagmar13 jaj ja mam zas to ze prvi raz mi meskaju bolesty pod bruskom a krizoch na 12den som bola na sono a dr vylucel cysti.ale stik z muzom som mala pred menstruaciou dva dni a odvtedy neprisla.a na 15den som mala 10sekund ruzovi vitok.a odvtedy len husty bieli nesvrby nic ....a ty ako uz si mamou?mozes poradit?
No skús určite ešte počkať, hej mám už jedno dieťa len tam keď mi meškali 2 týždne hneď mi ukázalo 2 čiarky,ale teraz mám zrejme rozladene hormóny lebo sa mi stáva,že mi meškajú dlhšie.je to možné,že by si aj mohla byť skús test spraviť neskôr,tieto príznaky sú aj pri tehotenstve, ale môže to byť aj horm. zmena 😃
@dagmar13 okik dik...
@dagmar13 a toto je test pobedny vcera .neviem či sa tam co riskuje.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dagmar13 kolko dni preslo medzi tymm ruzovym vytokom a tehotenskymi testami? aka to bola znacka?
cely cerveny test ostane ked ho namocis prilis hlboko, alebo prilis dlho, nic to neznamena 🙂