Negatívny test, meškajúca menštruácia

25. jún 2024

Ahojte, 2 dní pred MS som si robila test ( kvoli bolestiam )no bol úplne biely.. je pravda ze bol z moču poobede a nie ranného.
Menzes mi mešká 3 deň. Teraz neviem ci opäť testovať alebo proste len čakať na menzes . Je tam ešte šanca, že som tehotná? Nemáte niekto podobnú skúsenosť.

sweet20
25. jún 2024

tym stresom si to len oddialujes.. snazite sa alebo nie? lebo neviem ci to tehotenstvo je chcene 😃

autor
25. jún 2024

@sweet20 ja nemám žiadny stres . Len potrebujem tehotenstvo zachytiť čo najskôr kvôli liekom . Keďže som po 2 potratoch 🙂

autor
25. jún 2024

@sweet20 je chcene ale nesledujem sa , len si nedávame pozor takže neviem ani kedy bola ovulacia ani nič🙂

janica_
25. jún 2024

Je mozne ze dva dni do MS boli skoro. A vzhladom k tomu ze potrebujes nasadit lieky tak nie je o com rozmyslat. Otestuj, najlepsie rano. Ak mas na dalsi test a si nedockava tak aj hned.

dianka3
26. jún 2024

Veď skús ešte raz skús sa otestovať možno si mala posunutú ovulaciu a test ešte nezachitil😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre