Ahojte, 2 dní pred MS som si robila test ( kvoli bolestiam )no bol úplne biely.. je pravda ze bol z moču poobede a nie ranného.
Menzes mi mešká 3 deň. Teraz neviem ci opäť testovať alebo proste len čakať na menzes . Je tam ešte šanca, že som tehotná? Nemáte niekto podobnú skúsenosť.
@sweet20 ja nemám žiadny stres . Len potrebujem tehotenstvo zachytiť čo najskôr kvôli liekom . Keďže som po 2 potratoch 🙂
@sweet20 je chcene ale nesledujem sa , len si nedávame pozor takže neviem ani kedy bola ovulacia ani nič🙂
Je mozne ze dva dni do MS boli skoro. A vzhladom k tomu ze potrebujes nasadit lieky tak nie je o com rozmyslat. Otestuj, najlepsie rano. Ak mas na dalsi test a si nedockava tak aj hned.
Veď skús ešte raz skús sa otestovať možno si mala posunutú ovulaciu a test ešte nezachitil😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tym stresom si to len oddialujes.. snazite sa alebo nie? lebo neviem ci to tehotenstvo je chcene 😃