Ak mi tehotenský test aj po mesiaci od styku vyšiel negatívny a mala som menštruáciu len asi slabšiu ako inokedy a potom prišla aj ďalšia tak tomu môžem veriť, že nie som tehotná?
@janai1 áno, počula som o ženách čo do piateho mesiaca menštruovali
Po mesiaci od styku by ti uz urcite tehotensky test vysiel pozitivne, ak by si bola tehotna. Mala si aj menstruaciu, takze jednoznacne NIE nemozes byt tehotna.
Ahoj. Mám doma knihu, asi zo 1963 a v tej sa píše, že tehotenstvo s presnosťou určí len lekár asi v piatom mesiaci tehotenstva.
@katkamatka7 v 1963 ešte asi neboli tehotenské testy
Ten Tvoj je negatívny.
@katkamatka7 a mýliť sa nemôže?
Môže, ako aj človek.
Tehotna urcite niesi po mesiaci by si tam mala nie kolajnice ale dialnicu
Chod gynekologovi a uvidis, ked neveris testom hadam lekarovi ano.
@majulino Záleží na kvalite a spoľahlivosti testu.
slabsia ms mohla byt kludne aj zo stresu. ak je test negativny tak tehotna nie si, po takej dobe by to uz ukazal
Ako to dopadlo?
@anonym00000 ty by si mala navštíviť gynekológa aby ti potvrdil, že tehotná nie si a následne aj svojho psychiatra. Nemôžeš sa takto triasť po každom styku, veď sa z toho zblazniš.
@liloastitch toto je úprimne asi najlepšia rada. @anonym00000 Inú možnosť nemáme ak si chceme byť 99% isté čo sa deje treba ísť k doktorovi. 🙂 A keď sa bojíš treba niečo robiť s prevenciou predsa lebo ten nápor na myseľ ozaj skončí u psychiatra O🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ako vážne toto myslíš?