Negatívny test a tehotenstvo

xtimkax
27. júl 2021

Ahojte. Stalo sa Vam, ze ste boli tehotne a test vam ukazal jasne ze je negativny? MS mavam rozne 28-35 dni. Dnes je 36 den a test vysiel negativny. Nerobila som ho z ranneho mocu. Podla kalendara mala byt ovulacia 9.7. ale podla hlienu bola az 14.7.
Mohol mi dnes test ukazat spravny vysledok? Test som mala baby top test.

miky25117
27. júl 2021

@xtimkax ani kalendar ani hlien neni smerodajny že je v ten den ovu ja mám hlien už niekolko dní pred ovu a v den ovu nemám ziadny takže ovu mohla byť kludne neskor a tým padom je na test alebo ms este skoro

pondelok01
27. júl 2021

@xtimkax pri nepravidelnom cykle je ti kalendarovy predpoklad ovulacie na dve veci, tym sa vobec neriad. Vcelku spolahlivo ti ovulaciu v domacom prostredi pomozu urcit iba meranie bazalnej teploty, ovulacne testy a sledovanie hlienu. Vsetky veci zaroven, nie len nieco z toho. Ak to naozaj potrebujes vediet (pre svoj dusevny klud napr). Ak mate sex casto tak je to ale jedno, urcite sa trafite. Iba ti ostanu nervy, kedy robit tehotensky test, ked nevies kedy bola ovulacia.

xtimkax
autor
27. júl 2021

@pondelok01 tak zvykneme mat sex kazdy druhy den.

lienka.7
27. júl 2021

@xtimkax ano, kamoska mala negat.test aj slabu ms dostala a bola tehotna. Vynechal jej az dalsi cyklus. Tiez mala nepravidelnu ms.
Kazde telo je ine a vsetko je mozne 👍

kkovacovak
27. júl 2021

@xtimkax ja som mala pozitívny až 40. DC. Prečo nerobíš z ranného moču?

xtimkax
autor
27. júl 2021

@kkovacovak kupila som rano a v robote som urobila.
Mam este jeden, tak pockam este par dni a ak nepride MS tak skusim urobit rano.

kkovacovak
27. júl 2021

@xtimkax počkaj a urob poriadne. Tiež som mávala cyklus ako ty a mám aj tehotenstvo posunuté o dva týždne. A aj ja som si myslela že som mala ovulaciu 15. DC na základe rôznych znakov ale mala som ju podľa všetkého omnoho neskôr. Takže ešte to môže byť tehotenstvo.

xtimkax
autor
27. júl 2021

@kkovacovak tak skusim urobit tak na 40 den. Snad bude pozitívny 😊

balkica
27. júl 2021

Skúšaj 🙂 Mne 4 testy neukázali ani po 3 týždňoch meškania a krv neukázala ani po 10 dňoch meškania 😀 Takže všetko je možné 😀

xtimkax
autor
27. júl 2021

@balkica a mala si MS rozne?

balkica
27. júl 2021

@xtimkax nie, normalne pravidelne..Tabletky som vysadila. A hned prvy cyklus sa podarilo 🙂

xtimkax
autor
27. júl 2021

@balkica potom si sla zas na krv ked ti neukazala ani po 10 dnoch meskania?

balkica
27. júl 2021

@xtimkax Potom som išla ešte keď meškalo už 30 dní a vtedy už ukázalo 😀

xtimkax
autor
27. júl 2021

@balkica ou, tak to teda dost dlho. Tak budem cakat a uvidim 🙂

mattkapd
27. júl 2021

@xtimkax ja mávam nepravidelný cyklus ale keďže sme sa pokúšali už dlhšie tak som vedela kedy testovať.. Prve tehotenstvo mi ukázal test na 28DC ale to som mala ovulaciu na 14DC druhé tehotenstvo som mi ukázal test na 42 DC ale to som mala ovulaciu na 28DC a tretie tehotenstvo mi ukázal na 38DC.. Ovulácia bola na 24DC..ked som si sledovala ovulaciu tak som si po ovulaciu spravila na 14ty deň tehu test a vedela som ze ukáže správne ci už pozitív alebo negativ

xtimkax
autor
27. júl 2021

@mattkapd tak ja usudzujem iba podla hlienu kedy bola ovu, no neviem to na 100%.
Ak sa tento mesiac nepodarilo, tak buduci skusim kupit ovu testy a bude to mozno presnejšie. Dakujem za tvoju skusenost

xtimkax
autor
27. júl 2021

@mattkapd merala si teplotu, ze si presne vedela kedy si mala ovu?
Ako casto ste mali sex ked si mala ovu?

mattkapd
28. júl 2021

@xtimkax teplotu som si nemerala kvôli mojej práci že som koľko krát prišla nad ránom domov a tak.. Kúpila som si len ovulacne testy a išla podľa nich.. Vlastne nám to vyšlo v deň pozitívneho testu sme sa potulili a o 2 dni tiež.. Viem presne ze pred tým to byť nemohlo..

macicka111
28. júl 2021

Mne tiež mešká druhý deň , pred pár dňami ružový fľak na spodnom prádle len raz . Test negatívny ☹️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre