Negatívny test a pocit tehotenstva

fikolina
27. feb 2013

Ahojte, viem ze je tu takychto tem zalozenych uz asi milion ale aj ten moj pripad je snad v niecom iny...
Ide o to ze beriem HAK...a tyzden pred ms sa mi o trosku zvacsia prsia a mam ich citlivejsie...a bolesti bruska mavam v
den ms..par hodin pred tym nez zacnem krvacat...a krvacanie byva take priemerne..nie az uplne moc silne ale zas ani malo
toho nie je a trva tak 5-6 dni..a tym ze beriem HAK tak ms prichadza pravidelne...vzdy isty den...na druhy den po dobrati tretej placebo tabletky.
No tento mesiac som ms dostala 8.2. co bolo o den skor... trvala len 4 dni a celu dobu to bolo len hnede spinenie...druhy den
trosicku,,maly naznak krvicky a co bolo divne nebolelo ma ani brucho a ani prsia ..nic
....v nedelu v noci(25.2.) som vracala...a tak isto aj v pondelok rano.. mala som podozrenie ,
ze mozem byt tehotna..ten den som si spravila 3 testy kazdy inej znacky a vsetky boli / - teda negativne..
Ale vobec ma to neupokojilo.. toto nie ej prvy krat ze som mala podozrenie a tiez som si vzdy spravila test ale ked bol negativny
tak som si vydychla ze uff ..super...a dalej som na to nemyslela a bola som v pohode ale teraz to tak nie je..vobec tym nie som presvecena
. uz asi tyzden mam zvacsene prsia a to mam uz po ms...
zozaciatku ma aj boleli dost ..teraz menej...picha ma v podbrusku..mam taku bolest akoby som mala dostat ms, take tlaky...
toci sa mi dost hlava... neviem stale mylsim n to ze mozem byt tehotna...nejde mi to z hlavy aj ked bol test negativny..
skusite mi poradit aky mate na to nazor.. stretli ste sa s tym niektora? mozem byt tehotna?....ale keby som aj bola ved je to
viac nez mesiac od januarovej ms,
to by test ukazal nie ? prosiim poradte mi dakujem...

nithy
28. feb 2013

Kúp si Clearblue test, ten je najlepší a najpresnejší 🙂 a uvidíš... A ak sa ti to stále nebude zdať, choď k lekárovi.. Ako dlho užívaš HAK? Nemôže to byť z nej ako vedľajšie účinky?

tinushka13
28. feb 2013

@fikolina dnes bola u mňa kamoška čo práve zistila, že je tehu. No ani týždeň po meškajúcej MS jej nevyšiel test //. Ms mala mať 11.2 a až 22.2 jej vyšiel test //.. tak neviem.. možno si.. a možno len tvoje telo robí to čo máš v hlave- tehotenstvo 😅

fikolina
autor
28. feb 2013

praveze ja hak beriem uz 3 roky....testy som si robila jeden taky lacny..max....ten neberiem do uvahy..a potom dalsi rapiclear co hovoria ze je tiez dost spolahlivy a este mama test ...na ten tiez hovoria ze je spolahlivy...ja mam 9 dni do dalsieho ms..tak uvidme ci to nieco znamena alebo nie...gynekologovi sa idem objednavat v piatok ale skor jak za 3 tyzdne ma neobjedna ..ma tam vzdy narvane terminy....

fikolina
autor
28. feb 2013

ale babulky dakujem ze aspon niekto si precital moj problem..ste zlate 🙂

fikolina
autor
28. feb 2013

ja som tu na fore citalal tolko tolko pripadov....ze jednej test ukazal az 8tt pozitiv..alebo tiez ejdna bralal hak a az za 2 mesiace jej ukazalo poz...a pritom uz bola tooolko tehotna....uvidime ja stale dufam ze som 🙂 Je to take divne lebo aj v praci kolegyne se nespocetne krat rozpravali o detoch a hlavne o porode a ja som vzdy u nich stala s otvorenou hubou a pocuvala a potom som si vzdy povedala..ze nechcem rodiit....mam len 20 rokov tak je to trochu aj logicke...proste vedela som ze babo este nechcem...ale posledny mesiac ...ako som len spinila..pozorujem prsia vacsie....ta bolest v podbrusku....tak proste som akosik zatuzila..len tak z nicohonic..a bola som dokonca sklamana z jednej /.... ☹ tak ja sa uz v sebe asi nevyznam...mozno ze to tak trosku citim na sebe ..ze mozno som..preto take pocity...lebo nie som taky pripad jak tu vela snaziliek ze sa dlllho predlho snazia a o babatko a nic a preto si mozno aj tie priznaky nahovaraju a vsugeruju..to je o psychike..uvidime 😉

nikipepo
28. feb 2013

mne včera segra povedala že si testy ani nemám robiť lebo jej švagrinej do 3 mesiace ukazovali negatívne...takže neberiem ich až tak do uvahy.

fikolina
autor
28. feb 2013

je to take individualnej u kazdej babulky...niektorej to ukaze hned...niektorej velmi neskoro..ja dufam ze som ten druhy pripad :D
🙂

fikolina
autor
28. feb 2013

baby, zienky a ako je mozne ze vam testy nezaznamenali hCG v moci aj po takej dlhej dobe ? napiklad po mesiaci?najde sa niektora taka co ma s tym skusenost ? opytali ste sa na gynde cim to je sposobene ?

fikolina
autor
28. feb 2013

@nikipepo - dobre ale podla coho teda ides na gyndu ?? co tam povies....myslim si z som tehotna..test som si nerobila ??? neposlu ta na fleku prec ?? 😒

yvonn
28. feb 2013

ahojte, mala som podobny problem, tusila som ze som tehu ale 3 testy /kazdy iny/ hovorili, ze nie som🙂 a je z toho uz 2,5 rocny chlapec🙂 Akurat som bola trosku nachladnuta v tom case ked som si testy robila, tak aj to mohlo byt skreslujuce, ze som velmi vela cajov pila a chodila casto na WC... inak si to neviem vysvetlit... ale tiez som mala taky divny pocit, ze toto asi bude ono /take jemne krce v bruchu/ a isla som ku dr. - bola som sice len uplne na zaciatku ze este nebolo skoro nic vidiet ale mala som pravdu - tehotenstvo mi potvrdil..

nikipepo
28. feb 2013

@fikolina tak ked ti meška mrcha 2-3 týždne tak by som išla s tým ... ved to ta doktor musí vyšetriť. najprv by som mu povedala že je tu ta možnosť že som tehu a keby sa nepotvrdila tak by hladal inu príčinu 🙂

nikipepo
28. feb 2013

@yvonn heh dufam že to bude aj moj prípad... ja som dnes 29 DC ale tak ja mam pravidelný 23 DC. tak dufam že je to tehotenstvo len podla mna je to asi skoro sa testovať....a zas je tu ta možnosť že sa mi posunul cyklus tak nechcem si robiť nadeje zbytočné. a na WC chodím aj ja často...mi hrabe z toho.

fikolina
autor
28. feb 2013

@nikipepo ...praveze mne ms nemeska...len som miesto ms mala len hnede spinenie co mavam prvy a poslefny den pri ms..a keďže beriem hak...tak to mám na den pravidelne a vzdy intenzitu krvi rovnaku len terax to bolo o deň skôr a po celú dobu 4 dni len to špinenie..

nikipepo
28. feb 2013

@fikolina asi by som sa išla opýtať gyne. alebo počkať do daľšej MS ale to by som ani ja nevydržala 🙂

fikolina
autor
28. feb 2013

Ja este počkám veď to je len9 dni..snáď s dovtedy nezblaznim 😀

vaapeter66
28. feb 2013

@fikolina rovnaky problem mam aj ja.uuuuuuuuuuupne rovnaky...a testy negat.a ja som k.o.pritom som porodila tri deti,takze ziadna zaciatocnicka.ale som z tohovykolajena.a dnes som kupila ten digitalny,ale bojim sa ho urobit,ze zas neg....

fikolina
autor
1. mar 2013

@vaapeter66 to je sranda teda...🙂 praveze ja vobec neviem co sa deje..vzdy to chcem uz vypustit z hlavy ze kaslem na to nebudem na to mysliet ale ked idem vecer do sprchy a vidim v zrkadlie tie prsia tak proste som zmatena..este som ich take nemala....a zase odznova nemyslim na nic ine len ze mozem byt tehu....a tiez beries hak?

fikolina
autor
7. mar 2013

@vaapeter66 ahoj...no čo ako si na tom? Niečo nové? Já čakam v nedeľu ms a keď bude zase len špinenie tak volám gyn. Že čim to je....

martinusik91
9. mar 2013

Ja mám tiež taký problém menstruáciu som mala 1.2. mam 31dňový cyklus mala som to dostat 4.3 a stále nič. Najprv ma boleli križe ako keď to mám dostať ale nic neprislo.Vzdy ma tak tri dni bolelo brucho ked to malo prist ale teraz vobec. Stále mám nafúknuté brucho a pichá ma vo vaječníkoch, posledných pár dní je mi zle od žalúdka, je mi na vracanie. Robila som si testy uz asi styri naposledy dnes rano clearblue digital a vsetky boli negatívne.moja gynekologicka ma dovolenku az do aprila tak som cela stastna 😒 myslela som si ze som tehotna no ale teraz uz neviem.

quinyy
9. mar 2013

Ahojte Mamičky a snazilky,..som tu nova...potrebujem radu od vas skusenejsich...moc sa nesnazime,nechavame tomu volny priebeh..ja mam 31 dnovy cyklus...naposledy som ju mala 14.2. a na 12. den cyklu sme sa milovali,a mam pocit,ze som mala ovulaciu,bolo vela hlienu..vcera som si spravila prvy test Woman secret..vysiel mi negativny..mala by som si ho spravit este raz? alebo uz rovno cakat na mrchu? Dakujem za rady 🙂 a pekny dnik prajem

kiaramia
9. mar 2013

Caute baby, ja mam rovnaky problem - uz som 46ty den cyklu, badam na sebe tehotenske zmeny (uz som raz tehu bola, no zial len kratko ), avak vsetky testy su stale negativne...volala som aj do ordinacie, no sestricka mi povedala, ze nech pridem, ze mi daju vyvolavacku, tak ma to trochu vydesilo...chcela by som, aby ma naprv pozreli, aj ked vraj by vyvolavacka nemala ublizit, no neviem...tak im skusim este raz zavolat a uvidim co povedia...

kiaramia
9. mar 2013

@quinyy pri mojom prvom tehu som citila priznaky skor, ale test bol pozitivny az v den meskania, takze aj ked su to nervy, skus pockat do dna ocakavanej menstr. Inak lezie mi na nervy, ze tie testy pisu, ze ukazu vysledok uz neviem kolko dni po oplodneni alebo neviem kolko dni pred ocakavanou menstr. a pritom este som nepocula o takom pripade🙂

matozazzo
9. mar 2013

Su pripady,ze otehotnies tesne pred alebo pocas menstruacie a vtedy je test negativny... Takze sa to ukaze az neskor...

quinyy
9. mar 2013

@kiaramia Ahoooj,dakujem za radu 😉 ja uz to vydrzim teda......no ale tak v tvojom pripade by to ale uz fakt malo byt jasne...myslim na teste,nie?

kiaramia
9. mar 2013

@quinyy mat malo, keby bol moj pripad "normalny"🙂 Od zakroku 31.11. som mala len jeden 55-dnovy cyklus a teraz tento, takze inymi slovami, ja fakt netusim, ani kde je koniec, ani kde bola ovulacia, ani nic...vsetko mam rozhadzane, takze jedine cim som si ista je, ze mam vacsie psia a nepribrala som🙂 Ono v podstate by ma to ani nejak netrapilo, aspon mam pokoj od mrchy😉 , len mam strach aby moje pripadne tehu zase nedopadlo zle, preto by som ho rada "podchytila" cim skor (liekmi a podobne).

quinyy
9. mar 2013

@kiaramia hmm,ano,viem o com hovoris,aj ja som bola uz raz tehu,,...a tiez nie dlho...a tiez som mala po zakroku maximalne rozhadzany cyklus..vlastne to trvalo asi tak 4-5 cyklov,kym sa mi upravil...a to som mala este aj zrazeniny na maternici...ono si myslim,ze je najlepsie nechat to,a telo si to zariadi..je to pre telo urcite sok..ja teraz mavam 31 dnovy cyklus...ale v mojom pripade to bolo uz davno..tak urcite nezufaj,ono sa ti to upravi 😉

kiaramia
9. mar 2013

@quinyy takze aj ty mas s tym skusenosti? ☹ Nieje to bohvieco ...nejak som prestala doverovat svojmu telu a prirode, ze vie co robi a ze vsetko nejak zariadi...ale tak ktovie...zatial sa nevzdavam, tak uvidime kolko mi to vydrzi🙂 Zelam nam teda obom, nech vsetko dobre dopadne🙂

quinyy
9. mar 2013

@kiaramia jasnacka,ze to zariadi...vsak ked sa to uz raz podarilo,tak sa to podari aj druhy krat.. 🙂 ...a neboj,priroda to ma pod kontrolou...zbyotnce je pchat do seba nejake chemikalie..mnne sa to upravilo samo,ani antikoncepciu som v zivote nebrala..to vsetko si myslim,ze telu dava zabrat...a kym sa z toho spamata,tak to chvilku trva... aj ja nam prajem aby nam to vyslo 😉

malia18
20. máj 2019

Ahojte, keďže príspevkov podobného druhu je tu už veľa, nejdem zakladať novú diskusiu. Myslím, že to bude tak na dlhšie, tak sa vopred ospravedlňujem, ale predsa čítať to nikto nemusí, všakže. Keďže som už dospelá, tak viem o týchto veciach dosť a aj biológiu som v škole mala, len som sa chcela trošku vyrozprávať. Ide o to, že minulý mesiac 6.4 mi začala MS. Odkedy ju mávam, nikdy netrvala kratšie, ani dlhšie ako 7 dní. Cyklus nie je pravidelný, ale toto sa nikdy nezmenilo a tak tomu nebolo inak ani tento x. Po týždni 12.4 mi skončili. Väčšinou mávam cyklus v rozmedzí 24-31 dní 🙂. Predposledný deň 11.4 som mala s priateľom intímčo a nikdy som sa nesústredila na plodné neplodné dni, veď viete ako to je počula som ako jedna otehotnela v strede cyklu druhá tak a tretia tak tak som si povedala, že nechcem aby mi z toho preplo a nikdy som nejak nemala potrebu to riešiť. Lenže nedalo mi to keď po 2 týždňoch pocity na zvracanie, bolestivé vaječníky (s ktorými som bola aj na gynde a tam mi povedal, že som zdravá ako repa, žiadny zápal ani nič podobné), bolesti hlavy, migrény, závraty, teplota s nádchou (myslela som, že som prechladla, ale trvalo to naozaj len jeden deň na druhyý deň ako keby mi ani nič nebolo to ma zmiatlo), preháňanie ale nie týždňové možno tak deň dva a celkovo sa mi stalo už kadečo a tak som taká že vlastne ani neviem čo sa to s mojím telom vlastne deje. O 11 dní mám dostať menštruáciu a mňa bolí podbruško, vaječníky, žily na prsiach a celkovo únava najskôr som teda bola v tom, že je jarná ale to už sa mi nezdá, že by trvala jarná únava mesiac a skrátka bolo toho tak veľa, že som zo seba zmätená. A verte ani mi tak nejde o dieťa ako o to že ani neviem čo mi je naozaj....potom mi prišla menštruácia v máji taká že prvý deň čo sa mi vždy spustili silné bol len hnedý výtok, druhý deň silné trvali také až do 4. dňa ten 5. akoby skončili celý deň nič a ja že aha asi mám teda prvý x v živote 4-dňovú MS a ona na 6. deň prišla ale už len hnedý výtok a potom koniec ani tých 7 dní netrvala... test som si robila ale ešte v apríli pred tou májovou ms a to bolo skoro takže nič neukázal a teraz chcem už len počkať či táto príde 🙂 prepáčte ak sa vám to nechce čítať nečítajte len okolo nie je nikto komu by som sa chcela zveriť skôr sú to len také kamošky na drby 🙂

malia18
20. máj 2019

A nemalo to byť vo forme otázky len som chcela podebatiť, či niektorá z vás mala niečo podobné, a či z toho vznikol nejaký zdravotný problém alebo hocičo, nejaká rada 🙂 viete ide aj o to, že ma nebaví behať po lekároch v posledných dňoch toho bolo dosť a stretla som sa s takou neochotou zo strany lekárov a ešte aj ten prístup, že nemám na to energiu pokiaľ to fakt nie je nejaké vážne čož si myslím, že nie je ale aj tak 🙂 keď mi na gynde povedal, že som v poriadku viac mi nebolo treba 🙂(uňho som bola asi 1.5 cca čiže vtedy som ešte nemala tak veľa príznakov nemusia byť len z tehu ale tak z niečoho iného ale stále sú to príznaky a je mi hlúpe vrcholne za ním chodiť každý mesiac to iste chápete) to je jediný lekár ku ktorému chodím naozaj rada lebo je veľmi empatický aj ľudský zároveň taký ten typický milý dedko 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre