Dobry den zaujimaju ma vase skusenosti. Bola ste niektora tehotna a napriek tomu vam test ukazoval opak? Ms by mala prist dnes ci zajtra, test biely, no citim sa ako pri prvom tehotenstve..dakujem za odpovede.
pokial este nemas termin ms, tak potom mozes mat kludne tehu test negativny. teu tes sa ma robit, az ked ms meska. dovod je ten, ze kazda zena ma inokedy ovulku a tiez inak sa jej tvoria tehu hormony preto este nemusi byt dostatocne mnozstvo hormonov,a by ich test zachytil.
@majamat cyklus mavam 26dnovy, dnes mam 26dc, ovu prebehla okolo 14dc podla priznakov..skusim test znovu o 2dni ked ms nepride..dakujem..ja len ze ci ma niekto taku skusenost
ja si myslim, ze presne na den sa ovu uplne zistit neda. teda podla prizbakov. ide o to, ze hormony sa nezmenia z hodiny na hodinu, chvilu trvs tento vyvoj a teda ked sa zacne menit haldina hormonov, tak niektore zeny mozu byt citlivejsie a ine menej a preto to neiktore vnimaju uz v pociatocnych fazacha ine az v neskorych, alebo voobec. preto je tazke zistit ze stav, kedy nastava ovulacia estelen zacina, ci uz konci. ovulacia nastava po zmene hormonov, tusim LH musi dosiahnut vrchol. a teda o tom hovorim. preto moze byt ovulka kludne o 1-2 dni neskor, ako si myslis ze bola. nemam skusenoasit, ale podla mna asi najlepsie to dokaze urcit meranie bazalnej teploty. tam neviem, ci by sa to dalo nejak ovplyvnit. no je mozne,ze aj ano. cele telo am urcitu teplotu, ktora sa v tele roznasa krvnym obehom. zrejme sa meni prekrvenie pohlavnych organov v obdobi ovulacie, preto sa meni teplota. no ak je zena napr, chora, dehydrovana, unavena, ma problem s cievami a prekrvenim, ci nieco ine, potom moze byt tato teplota ovplyvnena aj takymto stavom. toto sa da zas overit tym, ez sa bude merat dlhodobo a spozna si svoj cyklus.
ja som ho nikdy nemerala, elbo ja robim na smeny a nei ej sanca,a by som teplotu merala denne v rovnakom case, skor nez vstanem z postele.
a teda takto sa moze stat, ze by si mohla ybt tehu kratko a este to nemusi test ukazat,a j ked 10-12DPO uz vacsinou ukaze aspon ducha
skontroluje si teda test este o 2 dni a uidis a samozrejem z ranneho mocu.
drzim palce.
@majamat dakujem dam vediet
ok
Myslím si,že tu ani nejde o to,že si tehotná napriek negatívnemu testu,ale proste sa testujes priskoro. A to píšem tak,že mne test ukázal tehotenstvo veľmi skoro,lebo som sa pomýlila pri počítaní,kedy mám dostať menštruáciu. Ešte trošku počkaj a potom uvidíš,čo ti ukáže test 😉
Ja som tak robila test (3 dni pred menštruáciou) bol negatívny... vyhodila som ho...na druhý deň som išla vyniesť smeti a na teste // .... neverila som...doma som ďalší test už nemala, tak som zabehla kúpiť a ten bol pozitívny...bola som tehu... žiaľ skončilo to...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno ja som pri prvom mala test negatívny a keď som ho nechala odložený do večera slába čiarka. Išla som k Dr a bola som tehotná. Pri ďalšom som už rovno šla k Dr keď pri prvom ma test oklamal🙂