Negatívny test a možné tehotenstvo bacuľky

natalia1997
29. jún 2021

Je tu nejaká baculka čo mala tehotenstvo na začiatku a test jej ukázal negatívne?

kkovacovak
29. jún 2021

@natalia1997 neviem síce čo s tým má spoločné váha ale koľko dní si po ms? Kľudne môžeš byť o dva týždne posunutá ak nevieš kedy bola ovulácia

natalia1997
autor
29. jún 2021

@kkovacovak mne práveže meškajú 4 dni

kkovacovak
29. jún 2021

@natalia1997 stále môžeš byť tehotná ale test to ešte nezachytil. Ja som mala pozitívny až 40. deň cyklu. Ak máš príznaky a podozrenie tak ešte počkaj pár dní a testuj. Ranný moč hlavne

natalia1997
autor
29. jún 2021

@kkovacovak už som si robila dva.. nemám žiadne príznaky akurát že ma boli brucho a stále ma veľkú

natalka25122017
30. jún 2021

@natalia1997 ahoj aj mne uz meska 4den a teplotu mam vyššiu a ovulacny som mala pozitivny tak asi budem tehu neviem včera som nestihla lekáreň v tescu ale mam stale kŕče pod bruchom niektoré take ze pichaju a tiež mam nadváhu ale chudnem

kkovacovak
30. jún 2021

@natalia1997 a prečo máš teda pocit zesi tehotná? Každopádne ešte nemusíš mať žiadne príznaky. Môžeš aj nemusíš byť tehotná. Počkala by som a testovala o pár dní ak ms nepríde

aknamorka22
30. jún 2021

Ahoj, to, ze si bacuľka s tým nič nemá. Mohlo sa ti stať to co mne, ze sa ti posunula ovulácia. Mne sa posunula o dva týždne a teda myslela som si, ze idem dostať MS ale tá neprišla. Následne som mala slabo pozitívny test až 10 dní po meškaní MS. Čo bolo vlastne 10 DPO. Ale ak si nesledujes cyklus a to kedy máš ovulaciu, ostáva ti len čakať či príde MS alebo nie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre