Ahojte. S priateľom mavame sex bez ochrany, neberiem ani antikoncepciu, ale nevrcholi do mňa. Už 2 tyždne mi meška menzes, robila som si min tyžden test, ale bol negativny !aj ked je pravda že asi som ho spravila zle lebo navod na použitie znel namočiť 1 cm a mne tam cely padol, najprv sa skoro nič neukazalo a nakoniec jedna slaba čiarka). On vrcholi mne na bruško, ale napadlo ma že či som si nemohla pri utierani omylom zaviesť dole...myslite že sa da aj tak otehotnieť :P
@hatapkagb ale ano počula, ale nepoznam nikoho komu by sa to stalo...praveže opačne, my by sme chceli dieťa, iba momentalne do leta sa ešte tomu nechceme venovať, ak by to tak bolo budeme len radi 🙂 druhy test už robiť nebudem kedže dnes som bola na krvi, ibaže do zajtra čakam na vysledky a zaujimal ma nazor ostanych, nerada by som v sebe živila nejaku nadej ako naivka
ja som mala negatívny test keď mi meškala týždeň a potom zrazu o ďaľší týždeň šup a bol pozitívny 😀
Ahojte prosím o radu...s priateľom som mala sex 3 dni po sebe bolo to cez plodné dni a aj ovuláciu bez ochrany. Antika neberiem už asi 4 mesiace a ešte pred tým ako sme mali sex som brala asi mesiac kyselinu listovu a alchemilkovy caj. Sú to nejaké dva týždne od vtedy a aj ms mi meska 3 dni no robila som si test a vyšiel negatívne je možné že som aj tak tehotná len je ešte skoro?
mne mešká ms už 4 dni, tak strašne ma bolí brucho, ako keby som už mala dostať a stále nič. testy čo som robila v priebehu dňa negatívne.... neviem či to mám zo strestov alebo čo, no mohla by som byť tehu? posledné dva týždne som príšerne unavená ako nikdy.
@lienka1076 Moze byt aj predmenstruacny syndrom. Test si urob rano z prveho ranneho mocu. Ak nic a nedojde MS, zopakuj test o tyzden.
@lienka1076 Akurat pozeram, ze uz si 37 tyzden, takze sa v tom marci zadarilo 🙂 Velmi sa s tebou tesim a prajem lahky porod. Vies, ci bude chlapcek alebo dievca?
@danusa21 áno zadarilo, už sme čoskoro v očakávaní, ak nie skôr, tak 24.11. nastupujeme do pôrodnice. Malo by to byť dievčatko, ale tak uvidíme, či sa lekár nemýli. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@matkakri tak urob este jeden a poriadne... aj ked podla mna tehotna nebudes...
inac pre buducnost - staci pouzit google 😀 takychto tem je na nete velmi vela... 🙂 takze mozes studovat a studovat 😀 😀 😀