ahojte neviete mi poradit, posledny menzes som mala 3. jula a dostavam na cca 29-30 den. Doteraz som nedostala, hoci som pila cervene vino 🙂. Antikoncepciu neberiem. Test som si robila raci clera 2v1 a este blueclear 20 augusta poobede. boli negativne. Pobolievaju ma prsia , inak sa citim v pohode. Je mozne, ze som tehotna. Alebo to mozem brat ako vynechanie menzesu. Inak mavam pravidelne. dakujem za rady. pekny den
A este jedna vec, bazalnu teplotu som mala rano 36,9
Baby je mozne že by mi v 4-5 mesiaci ukázal test negatívny.Hejze nie?
@babenko222 v tom pripade by islo o potrat,hcg uz zacal klesat,ale musi byt jasne viditelna ciarka... skus iny test,drzim palce
@babenko222 a na co sa testujes. Mas potvrdene tehu si uzivaj a hcg po 12t zacina klesat uz dosiahlo ten svoj bod neboj sa vsetko je v poriadku
Nemám potvrdene tehotenstvo.Pretoze som mala menzes len teraz mi mešká 2 týždne a bolia ma strašne prsia a aj som dost na bruchu pribrala a pohlavný styk som mala v marci keďže manzel je v zahraničí.Testy negatívne a lekar ma teraz 2 týždne dovcu.
@babenko222 urcite nie si tehotna a keby si v 4. mesiaci tak by si jasne videla dve ciarky..hcg sice klesa po prvom trimestri,ale neklesne az tak ze by to test nezachytil..je trochu naivne mysliet si,ze si tehotna ked si sex mala v marci .bude to mozno teplom alebo cysta,hormanalny vykyv
@nivea777 dakujem ☺
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No ja som mala poslednu men. 25-30.11. 2012 a ked som si robila prvy test po meškaní menštrucie tak mi ukázal že bol negatívny až po týždni aj čosi mi ukázal taku slabulinku čiarku ruzovu, a ked mi robili vyšatrenia v 3 mesiaci 3D ultrazvuk tak mi posunul termin porodu nie podla poslednej menstrucie ale podla velkosti babatka o dva týzdne. Ja som mávala ale nepravidelnu menstruáciu. Byt tebou spravim si ešte jeden test tak o týzden alebo o par dni ale najlepšie je si ho robit ráno, ja si myslim, že ked ti chodieva pravidelne tak by si kludne aj mohla byt. Len ti to este neukázalo, nakolko k otehotneniu mohli prist aj neskor 🙂 a preto ti na testoch este neukazalo, dúfam, že ti test vyjde podla tvojich predstáv 🙂 popripade, ak by ti nechodili skoc ku svojmu gyn. ten ti najlepsie povie čo a ako 🙂