Ahojte dámy, viem, že je ešte skoro, ale ja som veľmi nedočkavá a zvedavá. s priateľom máme nechránený sex stále, nechávame to na náhodu. minulý týždeň som sa necítila dobre... točila sa mi hlava, išli na mňa mdloby a pod. napadlo ma či by som nemohla byť tehotná tak som si spravila test. Test bol jasne a zreteľne negatívny, tak som to ďalej neriešila. Včera ma boleli prsia a mala som pocit rv bruchu taký, že už ide MS. Išla som spať s tým, že ráno určite bude. Ráno nič, prsia ma stále bolia v bruchu mám pocit akoby som MS mala, všetky príznaky ako pri MS, ale MS nie je. Myslíte si, že sa test mohol mýliť?
ahoj naposledy som mala MS 20. 10. mam pravidelný 30 dňový ciklus a ešte sa mi nestalo, že by mi meškal. Ďakujem za radu, počkam teda týždeň a spravím si test. Snáď budem s výsledkom spokojná 🙂
no ja som mala pozitívny test až v 7 tt ... takže može byť ,presne take pocity som mala aj ja stale som čakala na kramy a tie nikde bolelo ma brucho a cecky ... ževraj niekedy tehotenstvo vykazuje nízku hladinu hcg hormonu ... skus počkať alebo zajdi rovno u doky ta ti to potvrdi alebo vyvrati ak si nedočkava 🙂 držim palce
Ahojte mam nove info. Nakoniec mrcha prišla s dvoj dnovym omeškanim a po dvoch dňoch je fuč. Bola slabá. Čo to môže znamenať?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lentil22 ahoj, nepises kedy si mala menzes naposledy, kolko casu odvtedy preslo a ci ti teraz meska... Test je zbytocne robit skoro - v ten den kedy ocakavas MS, pockaj kym bude meskat tyzden a vtedy uz ukaze ak si tehotna. Drzim ti palce aby to vyslo 🙂