Ahojte, meska mi neobvykle mestruacia vyse tyzdna, inokedy, len ked som chora/prechladnuta, co teraz nie som. 3testy negativne. Ale robene den po dni, kedze som netrpezliva 😇 Je nejaka sanca, zeby som mohla byt tehotna? Kedy to vie lekar zistit z krvi? Uz si to nepamatam 🙄 Pri prvom tehu som mala test ihned pozitivny. Dakujem
Choď určite k lekárovi, mne meškalo 2 týždne a všetky testy negatívne, neskôr už všetky pozitívne, nemusí ti ukázať hneď 🙂
Ale moze mi len 7den meskania vziat krv na HCG a ukaze to ? Kedze 7dni je minimalny cas, idealne aspon 10dni.
@shilla23 Coze? Takmer mesiac po meskani menstruacie? Uf, by som nevydrzala to cakanie 🙄 Moj lekar je velmi opatrny (niekedy az moc 🙂 ) ale radsej vidi pacientku cim skor. Ale ano, viem, ze su aj taki, co pockaju. Tak drzim palce! Tu na MK som citala mnoho zien, ktore mali negativne testy dlho a potom boli pozitivne 😉
@flower24 no ved ani mne sa to nezdalo ja hned ze co ked to je cysta alebo co aby neprasklo a sestricka tvrdi ze to by som mala bolesti a ze ked nejake tehotenske priznaky su potom uz musi vidiet na ultrazvuku..bohvie mozno mi aj do vtedy pride mrcha.. zaujimave ze Bazalna teplota je uz vyse 12dni okolo 37°
Ahojte zienky kedy ukaze na teste pozitivny meska mi 3 dni len ale vzdy dostanem skorej ....s muzom sa snazime 2 roky ...tak teraz som v soku ze co sa deje ....
@tinuska0502 no mne mešká dneska 2 deň a akurát dneska som začala spinit hnedý výtok a test mam negatívny no dúfam že tak tehotenstvo bude ešte počkám a uvidím
@tinuska0502 podla toho kedy si mala ovulaciu ja som prve tehu mala 18dni po vynechani biely test ale to som otehotnela den pred ms
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@flower24 ja prezivam to ist len ja som uz 12den co meska .. lekar to vie prakticky uz 10 dni cca od oplodnenia zistit .. skus neskor testovat ja som mala negativny aj digitalny 😐