Negatívny test 8 dní pred menzesom

nikoladomonkos
3. apr 2021

Ahojte 😊 Rada by som vedela co si myslite. Poslednu menstruaciu som mala 10.3. Naplno sa snazime od 15.3 pravidelne...Cca 2 tyzdne mam bolesti v podbrusku a krizoch, vodnaty vytok (bez zapachu), zvyseny smäd, a nevolnosti (bez zvracania) len ma natahuje. Robila som si test kedze som zvedava 🤣 vysiel negativny, ale bolo to 8 dni pred ocakavanou menstruaciou a nebol ten najcitlivejsi, len obycajny co som nasla doma. Odvtedy som si nerobila radsej pockam 😊 myslite ale ze 4 dni pred menstruaciou by uz mohlo ukazat? 😊

konikkon
3. apr 2021

@nikoladomonkos ahoj. Ja som mala MS 9.3.Cykly mávam v poslednej dobe nepravidelne 22 az 28 dňové a netuším kedy bola ovulácia. Test 1.4. snehobiely a dnes toto na 25 DC.

nikoladomonkos
autor
3. apr 2021

@konikkon jeeeej super 🙏😊 Mozem sa opytat co znamena skratka DC? 🤣 stale citam tie diskusie a nemozem nato prist 🤦‍♀️🤦‍♀️ A teda skusit dalsi test za par dni?

konikkon
3. apr 2021

@nikoladomonkos DC je deň cyklu, čiže počet dni od poslednej menštruácie. Vydrž ešte pár dni a urob test keď to budeš mať dostať. Držím palce 🙏

buducamama
3. apr 2021

@konikkon ahoj, a ake mas priznaky prosim? A gratulujem😊

konikkon
4. apr 2021

@buducamama ďakujem 🙏 výrazne zvýšený biely vytok a mierne tmavšie a citlivejšie bradavky.

cibulka444
4. apr 2021

Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu... už tri dni má bolia a pália prsia,bradavky sú na dotyk citlivé...menštruáciu mám dostať v sobotu (33 dňový cyklus posledných 5 mesiacov, mám ju nepravidelnú)... ja som niečo take nikdy pred ms necítila...plus pred cca týždňom som v noci nemohla spat lebo som cítila že mám takú bodavu bolesť v podbrusku,doobedu priesvitné výtok a trochu krvy a odvtedy len taký kvázi žltý výtok sem tam... teraz pribudli tie prsia to som si vravela,že toto už si nemôžem nahovárať a hoci je to skoro no robila som si už dve testy a negatívne 😏 chcem počuť radu či niekto take príznaky mal pred tehu a kedy mu ukázal test dve čiarky... ďakujem

nikoladomonkos
autor
6. apr 2021

@konikkon Ahoj, co si myslis? Je tam slaba ciarka ale zjavila sa asi az po 15 min (na teste pise po 10 min vysledky nemusia byt spravne). Teraz neviem co 🙏❤️

cibulka444
6. apr 2021

@nikoladomonkos môžem sa opýtať kedy Vám takto vyšiel test pred mS ? Alebo už mešká ? Ďakujem

nikoladomonkos
autor
6. apr 2021

@cibulka444 teraz mam 28DC a 4 dni pred.

nikoladomonkos
autor
6. apr 2021

@cibulka444 A mam take iste bolesti v podbrusku uz dva tyzdne, aj na krizoch aj vytok mam priesvitny vodnaty.

cibulka444
6. apr 2021

@nikoladomonkos tak držím palce 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre