Ahojte chcela by som sa spýtať dnes som si robila tehotenský test ... bol samozrejme negatívny :/ styk s priateľom som mala pred 10 dňami myslite si že mám ešte počkať a zas znova urobiť test ? O 5 dni má my prísť menštruacia ... mala som silne kŕče po bruchu od soboty dodnes .. samozrejme má aj žalúdok bolel aj má navliekalo na vracanie . .. bola som v takom očakávaní že konečne som v tom ale zas negatívne.. myslite si že si mám urobiť test o pár dni ? Alebo počkať ci menstuacia nepride a potom robiť test ? Ďakujem za každú radu
Načo si robíte testy pred MS.
Zle ti nemôže byť z tehotenstva keď ste styk mali pred 10 dňami a načo vám treba vedieť o takom biochemickom tehotenstve?
Test sa robí pri meškaní z nejakého dôvodu.Niektoré by ste chceli byť tehotné hneď po sexe lenže takto to nefunguje.
Mne test ukázal až po 4-5 dňoch meškania. Načo robíš tak skoro? Najskôr v deň meškania ms
10 dni je strasne malo ozaj, pockaj normalne ci pride ms alebo nie. Skor to moc nema vyznam
@kikusa57 ja som mala tehotensky test pozitivny uz od 11DPO, cyklus mam pravidelny 28.dnovy na hodinu presne. Ale to ze som tehotna som vedela skor ako som si urobila test skrz nevolnosti na moje oblubene jedlo. Takze komentare typu naco si robit test tak skoro a nehrozia ziadne priznaky neplatia na kazdu 👍
@kikusa57 ja som si robila deň pred MS dva testy a na prvom Clearblue bola slabá druhá čiarka viditeľná voľným okom a preto som si spravila Clearblue Digital a ten ukázal jasne + 1-2. Avšak robila som si ich preto, lebo som mala zvláštne bolesti, ktoré boli iné ako bežne pred menštruáciou🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pockat ci pride ms a potom robit test. mas odsledovanu ovulaciu?