Negatívny test

5. júl 2023

Dnes ráno som mala pozitívny tehotensky test, stiahla si takú aplikáciu kde mi ukazuje týždne atď a tam mi vypočítalo, že som 5+3, minulý týždeň keď som bola 4+niečo som však mala negatívny test.
Obávam si, či bude všetko v poriadku, veď vo 4 tt už by test mal byť pozit.

beata_k
5. júl 2023

Je to LEN aplikacia. Nevie kedy sa vajicko realne uhniezdilo. Objednaj sa ku gynekologovi.

cookie29
5. júl 2023

no jasne, umela inteligencia 🙂 v dnesnej dobe je apka na vsetko

mohla byt posunuta ovulacia, aplikacie pocitaju 28 dnove cykly vacsinou, tt sa pocitaju od poslednej menstruacie... a aj toto sa upravuje po prvom velkom sone.

Aku citlivost testu si mala? A zalezi aj od toho co si pila, ci z ranneho mocu a podobne... nie sme stroje, kazdej zene stupa Hcg inak, niekto ma pozitivny test este pred meskanim niekto az tyzden po...

Ak zacinas stresovat uz teraz, tak sa do konca tehu zblaznis.

anjelicek26
5. júl 2023

Aplikacia netusi, kedy si ovulovala a uz vobec nie, kedy sa vajicko uhniezdilo... ja som sledovala ovu 1,5 roka a bolo tam vsetko od ovulacie na 11. den az po tu na 19.den... jedno telo, kratka doba a aj tak rozdiel... proste hormony, stres, vsetko to robi vela... bud rada, ze mas pozitivny test a ze silnie...

bylinka25
5. júl 2023

Určite si rozumná, skús sa spoliehať na vlastnú inteligenciu, nie na tú umelú.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre