Negatívny test 3 dni pred menštruáciou, biely výtok - môžem byť aj tehotna ?

barbie24
29. aug 2021

Ahojte baby Mam bolest pŕs, byva mi zle a strašne bolesti brucha ako pred menštruáciou okolo pupka a hlavne spodok a bolesť pravom boku .Test mi ukázal negativny s manželom sme si nedávali pozor poznam prípady že test ukázal negativny a baby boli tehotné ten vytok mam každý deň. Môže byt že som malo a test neukáže Ďakujem za radu .

domka222
29. aug 2021

Jasné, že môže byť negatívny, keďže testovať sa má až po vynechaní MS

sweet20
29. aug 2021

@barbie24 az po meskani si sprav

kikaaa444
29. aug 2021

Áno môže byt . Ja keď som ostala tehotná tak to bol jediný mesiac kedy som si bola 100% istá že dostanem ms . Lebo mala som typické menštruačné príznaky ale boli tisíc krát silnejsie ako tie bezne .

zildo
29. aug 2021

@barbie24 sprav si test,keď ti bude týždeň meškať.

barbie24
autor
29. aug 2021

@domka222 No nezdá sa mi to inač sa citim a tie bolesti su ine a prsia naliate boľavé, ten vytok no čítala som moze to značí aj pred menzesom alebo tehotenstvo.
@zildo

barbie24
autor
29. aug 2021

@zildo ale ukazal mi negatívny typické priznaky tehotenské je možné že som málo a neukazuje to menzes mam dost teraz 31.8

zildo
29. aug 2021

@barbie24 keď ti nepríde 31.8 tak počkaj týždeň a potom si sprav test..
už si bola tehotná,keď vieš aké sú to tehotenské príznaky? Najhlavnejši príznak tehotenstva je že ti mešká..tieto čo opisujes sú príznaky,ale to môžeš mať aj pred menzesom.

barbie24
autor
29. aug 2021

@zildo ok jasne dakujem ved uvidim

barbie24
autor
1. sep 2021

@zildo menštruácia mi stále neprišla už druhý deň kedy si mam spraviť test?

zildo
1. sep 2021

@barbie24 viem,že si nedočkava, ale počkaj ešte aspoň do pondelka.to ti už pekne ukáže kolajnicky. Zbytočne je to skôr,to ešte nie je dobre vidno.by ťa to len zbytočne zmiatlo..potom daj vedieť ako to dopadlo.drzim palce.

barbie24
autor
1. sep 2021

@zildo dakujem pekne ved som nedockava ten vytok mi nejde do hlavy a bolesť prsníkov, a napnuté brucho spodok brucha napäté. No ďakujem za tvoj čas 😉

zildo
1. sep 2021

@barbie24 verím,že si nedockava. Ja som mala pri prvom tehotenstve celý čas výtok.otravné.

sono2
1. sep 2021

@barbie24 tak, ja som mala v tehu pozitívny test veľmi skoro.
Deň pred očakávanou ms koľajnice
Výtok skôr riedky.
Ten krémový je skôr pred ms
Prečo sa takto trápiš?
Najhoršie je si dávať plané nádeje, ja keby nerobím test myslím že mám klasicky pms plus mňa ani v jednom tehu neboleli prsia
Normálne ma pred ms bolia
Takže ja by som počkala. Fakt sa zbytočne trápiš

sono2
1. sep 2021

Ja som mala fakt tehu príznaky 2 týždne po meškaní. Ale tak to som dávno vedela že tehu som.
Máš pravidelne ms? Odkiaľ vieš, že si mala daný deň dostať?

barbie24
autor
1. sep 2021

@sono2 ja sa tiež inač citim ,priznaky úplne ako tehu no pravidelný menzes mam po vyberaní Dáni sme si nedavali pozor sledovala aj plodne dni no menzes som mala naposledy 3.8 tak neviem test som si robila pred 4 dňami a negatívny

barbie24
autor
4. sep 2021

@zildo prišiel mi menzes čiže budeme sa zase snazit nebudem to tak siliť co príde pride

zildo
4. sep 2021

@barbie24 jooj no škoda.. Ono to príde. Ako dlho sa snažíte? Držím palce.

barbie24
autor
8. sep 2021

@zildo dva mesiace sa snažíme, menzes som mala krátky ale test negatívny tak uvidíme

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre