Negatívny test

2. jan 2022

Ahojte 😞
Prišla som sa sem doslova vyplakať a vyzalovat.
Mám pomaly 39rokov a nedávno som prežila druhý MA po dlhodobom snažení.Zistili mi problém s krvou,už mám aj lieky.V decembri sme sa snažili s manželom zas.Mam 31 dnove cykly.Dnes je už 33 a spravila som si test teraz pred chvíľou.Vysiel mi negatívne.Je mi tak veľmi ťažko,je mi do plaču,ani neviem definovať čo presne cítim...🥺😭😭😭Je mi jednoducho hrozne.Manzel má síce objal a že nevadí,ale ja som nešťastná.😞😞

anjelicek26
2. jan 2022

Bohužiaľ niektoré veci nie sú fer. Hlavné čo sa týka zdravia.. A tehotenstvo a mať bábätko je už aj o veku, o vajíčkach, o celkovom zdraví. Buď rada, že aspoň našli problém a dostala si lieky. My sme pred dvoma týždňami prišli o bábo v 14.tyzdni.. Psychický, fyzicky, je to ťažké. Či sa ešte vôbec budeme snažiť o niečo je otázne.. Na jar už tiež 38.. Možno sú tam proste už limity.. My dôvod prečo sa Srdiečko zastavilo nevieme, bábo bolo podľa genetiky zdravé. A asi to budeme navždy len hádať.

autor
2. jan 2022

@anjelicek26 🥺🥺🥺🥺je mi to ľúto...💔

janetinka27
2. jan 2022

ahoj, viem o com hovoris, mam 38 a snazime sa 4 roky. velmi dolezite je,ze ti je manzel oporou. moj ma tiez vzdy podrzi. rozhodli sme sa pre adopciu a odvtedy sa nas zivot velmi zmenil. test som si nerobila ani nepamatam. v praci si davam veci na poriadok,aby som mohla odist hned ako dostaneme babo

@anjelicek26 je mi to luto, drzala som ti palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre