Negatívny test 13. deň po ovulácii

6. sep 2024

Baby mám tu také ktorým na 13 deň dpo neukázalo ani len náznak 2 čiarky? Boli ste tehotné a vyšiel negatívny? Aké ste mali úplne prvé príznaky… som veľmi smutná a vystresovaná že to zase nevyšlo 😢

venom19
6. sep 2024

Tak to nie si sama 😉

autor
6. sep 2024

@venom19 je to strašný pocit každý mesiac 😪

lenka1801
6. sep 2024

Ahoj, aj ja som dnes 13dpo a test negatívny. Teda s duchom ale ten tam je už 3dni, nesilnie ani nič. Nechápem tým testom 🫣 Teplota ešte neklesa a zajtra by mala prísť ms. Ako dlho sa už snažíte?

venom19
6. sep 2024

My cca 2 roky

lenka1801
6. sep 2024

My tak naplno to bude už rok, raz sa podarilo ale v marci sme o bábo prišli v 6tt. Tak skúšame ďalej 🙂
Teraz som si dával cyklus doporiadku na akupunktúre lebo zatiaľ sa nedari. No a moja terapeutka povedala, že som už nachystaná a môžme sa snažiť, čakám na ms a na novú šancu 🙂

autor
6. sep 2024

My nie dlho, ale prosím neodsúdťe ma… chápem vás žienky musíte sa cítiť hrozne po takej dlhšej dobe neúspechu 😢 my sa snažíme kratšie ale tak ma to zdeptalo.. ja som veľmi mladá tak som čakala že to bude hneď na prvý sup, no asi my také ženy očakávame najväčšie sklamanie 😢

autor
6. sep 2024

Cítim sa ako feťák, keď hľadám čiarku na teste…

lenka1801
6. sep 2024

Súdiť ťa?určite nie 🙂 ja už mám dvoch chlapcov ale ešte sme chceli, tak uvidíme. Ja keď som sklamaná, že zase nič, tak nechám tú frustráciu mnou prejsť a potom sa začnem sústreďovať na ďalší cyklus a teda čaje, bylinky, akupunktúra, vitamíny, strava atď. Berem to tak teda že nový cyklus , nová šanca 🙂 hlavu hore ak je to pár mesiacov čo sa snažíte

lenka1801
6. sep 2024

😄😄 áno je to ako závislosť, preto keď si to uvedomuješ, tak sa skus s tým popasovať.

autor
6. sep 2024

13dpo a takto…

autor
6. sep 2024

Náznak úplne že 1%… neviem čo si myslieť

lenka1801
6. sep 2024

Ja mám tiež takých duchov tento cyklus , skôr sa prikláňam že to tehotenstvo zrejme nebude.

autor
6. sep 2024

@lenka1801 kedy máš mať ms?🥰 budeme si dávať vedieť

lenka1801
6. sep 2024

Jasne 😊 ideme na to 💪 ja mám dostať v sobotu alebo v nedeľu. A ovuláciu máš nejak odsledovanú?

autor
6. sep 2024

@lenka1801 áno ja som ju mala o 5 dni skôr ako mala byt. Mala byt 29.8, no nakoniec bola 24.8 potvrdená ovulacnym testom, na druhý deň už slabol… v aplikácii mi ukazuje ms že ma prísť o 6 dni, tak uvidíme
Zrejme príde skôr ak bola skôr ovulácia, skúsim testnut aj zajtra. Kedy máš v pláne testovať znovu?🥰

autor
6. sep 2024

Príznaky nejaké máš počiatočné? Ja mám také pichanie v podbrušku, celkovo sa cítim inak… preto tá nádej, telo hovorí 😕 tak hádam

ani0
6. sep 2024

Ahoj. Nechap ma zle, ja ti v podstate aj rozumiem, tiež by sme chceli s manželom bábo, ale testovať pred ms nemá veľmi zmysel. Ak tehotná si, tak si a ten test ti to ukáže najspoľahlivejšie až po pár dňoch meškania alebo tehotná jednoducho nie si a nezmení to ani fakt, že sa budeš testovať dopredu a vidieť na testoch, to čo tam nateraz nie je. Spôsobuješ si tým iba stres a sklamanie. Držím palce každopádne, nech Vám to vyjde čo najskôr ❤️

lenka1801
6. sep 2024

Aj ja som ju podľa bazálnej teploty mala 24.8. 😄
A luteálnu fázu mávam 13-14dní. Keď som zostala vo februári tehotná, tak prvé príznaky pred testom som mala tri ale vtedy som tomu neprikladala ziadnu váhu. A teda 1.tri noci som sa budila na to, že som sa musela ísť vycikať 2.tri dni ma prehnalo, akoby viróza 3.cítila som sa inak, tak čisto alebo ako to nazvať 😁 teraz toto nemám len teda akurát cítim, akoby na mňa niečo lezie a také klasické pms príznaky, preto si myslím, že tehotenstvo to u mňa nebude 🙂 a testovať už nebudem lebo mi z toho prepne asi 😄 myslím že ms dorazí. To máš teda dlhší cyklus ako ja ale myslím si že ak si mala ovu 24teho ms by mala prísť možno aj skor. Pretože lutealna faza byva cca tych 14dni +-

autor
6. sep 2024

@lenka1801 dám hneď vedieť. 🥰 každopádne veľmi držím palce a snáď si budeme priebežne písať, daj vedieť či dorazila. A nesmut

autor
6. sep 2024

@ani0 ďakujem krásne ❤️ uvedomujem si a viem že mne samej nerobia tie testy dobre. Každý jeden malý príznak čo môže byt popritom príznak niečoho úplne iného vo mne vyvoláva pocit, žeby to mohlo vyjsť. Vtedy sú pre mňa testy prvou vecou po ktorej idem. Ale prepína mi z toho…

lenka1801
6. sep 2024

Nápodobne držím palce 😊 jasne píšeme. A hlavu hore 😉

ani0
6. sep 2024

To poznám, mňa keď 1-2 týždne pred ms niekde inak zabolí, pichne a pod. tak to podvedome tiež pripisujem tomu, že to možno v ten mesiac vyjde, ale potom žiaľ nastane znova krutá realita. Každopádne, my sa snažíme 5 mesiac, čo ozaj ešte nie je dlhá doba (hlavne ak čítam o tom, ako sa niektoré páry snažia 2,3,4 a viac rokov), ale predsalen to vždy trochu zamrzí, ak zasa príde ms.

autor
6. sep 2024

@ani0 my sa snažíme ešte menej, ale ja som mladučká… tak som čakala že by to vyšlo hneď, ja viem že v tomto človek nemôže predvídať a ani si byt istý… to som si nebola, ale tešila som sa dopredu 😣 trápi ma to ako keby sa snažím roky, ahhh. Je mi aj trápne písať pre tie ženy ktoré naozaj sú v tomto dlho, ale ja si neviem pomôcť a zakaždým ma to zraní

autor
7. sep 2024

@lenka1801
@ani0
Baby… posielam ďalšiu foto testu, robený z dôvodu tehotenských príznakov, úplne odlišne od pms.😢 ale ukazuje mi negatív, ja už neviem, trosilinku náznak ale považujem za negatív

lenka1801
8. sep 2024

Je mi to ľúto ale to je negatívny test. Asi je zbytočné si takto často robiť test. Skús sa zamestnať alebo si užite s mužom víkend , aby si bola viac v pohode 🙂 lebo sa z toho zblázniš.

autor
8. sep 2024

@lenka1801 áno už s tým končím na dlho, už stačilo úplne… ty si ako na tom?

lenka1801
8. sep 2024

🙂 neboj sa , to príde že si nájdeš dve čiarky aj ty .
Ja som ms nedostala, čiarky slabunké na teste aj dnes , takže zrejme biochemické tehu. Čo som vlastne do dnes ani nevedela že také niečo je

lenka1801
8. sep 2024

prvý je dva dni dozadu a druhý je dnešný. Nezdá sa mi žeby stmavol 🤷‍♀️

lenka1801
15. sep 2024

Ahoj, ako si dopadla? Mne dnes skončila ms😌

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre