Negatívny test 12 dní po ovulácii

8. apr 2024

Ahojte. Mali ste niektorá negatívny test na 12dpo a nakoniec o pár dni ste ho mali pozitívny ? (Prosím take ktoré ste mali odsledovanu ovu)

ms_green
8. apr 2024

Ja som mala pri prvom tehotenstve. Cyklus 29 dní. Ovu odsledovaná na 13ty deň cyklu. Testovala som 12dpo t.j 3 dni pred očakávanou ms natešená, že však už tam niečo musí byť. Tri testy rôzne značky, biele ako stena, ani duch tam nebol. Ja už sklamaná, že teda nič, skúsime znova. Nejak som zabudla, že mám dostať ms a zrazu že jaj, ja som včera mala dostať. Robila som test večer naloganá vody a kolajnice jak hovado.
Druhé tehotenstvo tiež to isté. Testovala som dva dni pred ms a test snehovo biely. Testovanie pred tým ako ti mešká je lovenie duchov. Počkaj tých pár dní a budeš na istom.

autor
8. apr 2024

@ms_green no ja som práve mala kratšie cykly takze 12dpo už je v podstate deň ms 😅 preto som zvedavá

ms_green
8. apr 2024

A mávaš pravidelné cykly? Ak je to deň očakávanej ms tak už by tam asi nejaký duch bol ale ťažko povedať. Každopádne držím palce. 😘

autor
8. apr 2024

@ms_green ďakujem pekne 🙂 posledné dva mesiace som brala duphaston na predloženie cyklu (predtým som na 12 dpo dostala ms) a tento mesiac som si ho nedala. Takze je možné že reálne už mi to predĺžilo 🥹ale toez ťažko povedať. V novembri som potratila a pred tým som mala vždy od ovu po ms aj 17 dni…

ms_green
8. apr 2024

To ma mrzí. Viem, že je to ťažké ale skús ešte aspoň pár dní počkať.

autor
8. apr 2024

@ms_green nič iné mi neostáva 😅

katesocka
8. apr 2024

Ja som mala v obidvoch tehotenstvach slabého ducha až 14dpo, ale pravidelne mám inak lutealnu fázu okolo 16-17 dní

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre