Ahojte.
V podstate sa len chcem uistiť, že zbytočne stresujem. Ak sa nemýlim, tak dva negatívne testy, ktoré boli robené po mesiaci od styku, dávajú už dôveryhodný výsledok? Menštruácia mi mešká momentálne 7 deň + čo, tak mám bolestivé prsia. Môže to byť len, že sa zblbol môj cyklus a tento mesiac skrátka mešká? Vďaka
@anjelicek26 Nemala, styk bol v posledný deň menštruacie. Rozmýšľam, či to nemôže byť aj spojené s tým, že som počas veľkonočných brala trojdňové antibiotiká
A ďakujem za odpoveď 🙂
Antibiotiká veľmi narusuju MS mne raz týžden po nich meskali . test je zbytočný.
@simca115 Len nie je odvtedy už dlhá doba, aby ovplyvnilo? Či jednoducho poposúvali celý cyklus?
Mne napríklad vymeskali skoro pol rok kramy a podľa dr sa to stáva. Jednoducho hormóny. 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
16 dni po styku je aj posledny mohykan spermia a vajicko v maternici a tak, aby bola aspon slaba ciarka na teste. Mesiac po styku je to jednoznacny vysledok. Meskanie MS (jednu si medzi tym mala?) moze mat velmi vela dovodov.