Ahojte kočky,
Chcem sa poradiť na základe môjho momentálneho zúfalstva. Moje cykly sú tak cca 35 dní. Dnes je už 54. deň a menzes stále nikde. V piatok som bola u doktora na prehliadku a našiel mi prázdnu dutinku v maternici. Párkrát sa mi už stalo, že mi to meškalo ale vždy keď som prišla nikdy nič také nepovedal, že by mi videl v maternici dutinku a vždy mi praskol injekciu. Teraz mi ju nevpichol a povedal, že ak mi nepríde menzes do 10 dní, mám si spraviť test alebo prísť k nemu znova. Aj keď nechápem lebo pokiaľ som čítala aj iné diskusie tak injekcia vraj tehotenstvo podporuje, či nie? Ešte pri odchode mi hovoril, že si môžem skúsiť ráno zmerať bazálnu teplotu a že ak bude 37 - 37,1 je dosť pravdepodobné, že som tehotná. Tak ja som si teda ráno zmerala a mala som 36,9 a na druhé ráno 36,85, tak ani ani. Testy som si doteraz skúšala už rôzne a všetky negativne. Dnes ráno posledný tiež negatívny a bol to ten digitálny clear blue drahý jak šlak. Neviem čo by som ešte napísala, jednoducho chcem len radu, viem že každá žena je iná, som si toho vedomá, ale myslím že už by mohol zaregistrovať HCG aspoň ten digitálny test no nie? bola som aj prechladnútá takže ovulka sa mi posunula zrejme, jáááj a ešte aby som nezabudla doktor povedal že cyklus prebehol v poriadku. Tak čo môže znamenať tá dutinka? vtedy keď som si myslela že mi už príde menzes tak som sa vyháadzala ale zvyčajne ma bolia prsia a riadne, teraz vobec nič celý čas, dnes sa vyhadzujem znova, proste ja už fakt neviem, a ano pohlavny styk sme mali nechránený ale viac krát a nikdy sa nič nestalo. Prosím prosím, stalo sa Vám jednej niečo podobné?? a ešte jedna taká vec, mam posledné 4- 5 dní stráááášne tvrdú stolicu, a všetko ma bolí keď trošku zatlačím. Ako je mi to blbé, a viem že nie ste doktorky, ale každá skúsenosť rada čokolvek ma poteší, veľmi pekne Vám zatiaľ ďakujem 🙂
ahoj s tym meskanim to poznam mne posledne 2 cykli meskali poriadne dlho....prvy 46 dni a druhy 22 dni a nic s toho ked som bola u doktora povedal mi ze je to normalne a poslal ma domov s tym ze mi nic poriadne nepovedal.....
mima207 a aj tebe tak našiel dutinku?? lebo ano stalo sa mi uz ze mi to meskalo velmi dlho, ale ako hovorim vzdy ked som prisla hned mi svacol injekciu, lebo nic nevidel a pohoda jahoda, a teraz sa pozrel na ultrazvuk zbadal dutinku a povedal ze mi injekciu nepichne a ani ma radsej neprehliadne vnutornm sonom. Cysty vylúčil, no dutinka bola proste prázdna. Menzes furt nič, povedal ze mam prísť, o 7- 10 dní znova ak sa neobjaví, tak som zvedava, no vcera posledný test a stale negat..... tak uvidím sama som zvedava 🙂
lekar mal brat hned krv na HCG, moj lekar II ciarky na teste nebral v uvahu,ze je to hned tehu. On mi hovoril,ze USG a potom ta krv daju naozaj presny obraz,lebo testy maju roznu citlivost, zenam rozne stupa HCG a podla toho cisla ako to stupa aj mozu vedietco sa deje. Lebo niekedy mozu byt krasne dve ciarky na teste a iba prazdna dutinka v maternici, niekedy zase cislo nizsie a v dutinke o tyzden uz vidiet krasne plodik.
No ja som veľmi zvedava, ak mi do pondelka nepríde, pojdem znova k doktorovi, a uvidime co z toho bude 🙂 ďakujem Vám 🙂
A ako ste dopadli zenicky ? ? ?
Ahojte, mám ten istý problém, v maternici dutinka a testy negatívne. Má ešte niekto taký problém? Alebo ako to dopadlo.
Ahojte. Posl.mens.som mala 5.4. V utorok som bola na prehliadke a doktor videl dutinku. S manzelom sa snazime tak ma to potesilo. Zrobila som si test a stale je neg. Mrchu mam dostat az v nedelu. Dnes som zacala spinit. Nechapem beriem dufaston od ovulacie. Stretla sa niektora z vas s tym? Mam strach, mala som uz 2 potraty.
Takze vsetky asi zle 😟😔 kedze ste sa uz neozvali
@fazula164 nevi ci je tqto tema este aktivna a ci mi vobec odpovies. Zaujima ma ako si dopadla. Ja som poslednu cyklus otehotnela hcg bolo den po ocakavanej menstruacii len 30 nasledne dalsi dem som dostala dost silny menzes a vyslo aj zopar lusov. Po tyzdni som bola na kontrolu a doktor vravel ze to je ciste ze dutinka prazdna. Je mi jasne to bol vcasny potrat no je mi to take divne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nooo veru tazko radit, ked ti ani doktor velmi nepomohol. Je to cele akesi zvlastne, niektorym tehotensky test neukaze vysledok pozitivny. Ale doktor moze zobrat aj krv a zistit tehotenstvo takymto sposobom, to je najistejsie. Asi bude lepsie, ked mu zavolas a opytas sa ho, co dalej, lebo tu je kazda rada kratka 😉