Negatívny tehotenský test 11 dní po ovulácii

8. júl 2021

Dobry vecer. Mam 11-12 dni DPO. Ak by som bola tehotna uz by to test asi ukazal, vsak? Ake mate skusenosti vy? 🤔

petusqa001
8. júl 2021

Očividne potom tehotná niesi. Ale test by už mal ukázať aspoň slabu čiarku

kkovacovak
8. júl 2021

Mne ukázal až neskôr

autor
8. júl 2021

@petusqa001
@kkovacovak tak to je u kazdej asi rozne, tak este pockam ci ms nebude meskat a spravim potom az.

petamich
8. júl 2021

ak si mala odsledovanu ovulaciu a nemyslim aplikaciou, ktora pocita plodne dni ale napr. gynekologom, merala si si bazalnu teplotu alebo ovulacne testy, tak na 11-12 den od ovulacie by uz nejaky naznak byt mohol - kazdopadne skusila by som testovat este o par dni alebo pockat ci pride menstruacia, drzim paste 🤞🏻🤞🏻

autor
8. júl 2021

@petamich sledovala som ovu testami, ale uz som bola viacejkrat u gyn kde odsledoval ovu tak to cca aj tak sedi, tak zrejme to znova nevyslo, skoda.

snazilka_bio_mamka
9. júl 2021

kamoške ukazal test až týžden po vynechaní MS a aj to len ducha, ktorý kazdým druhým dnom silnel a má krásneho zdravého synčeka a okrem toho poznam este dalsie kočky, ktorým test ukazal az fakt po vynechaní MS. Takze kludne mozes byt tehotná

armtimea
9. júl 2021

Mne ukazal tiez az neskor

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre