Dobry vecer. Mam 11-12 dni DPO. Ak by som bola tehotna uz by to test asi ukazal, vsak? Ake mate skusenosti vy? 🤔
Mne ukázal až neskôr
@petusqa001
@kkovacovak tak to je u kazdej asi rozne, tak este pockam ci ms nebude meskat a spravim potom az.
ak si mala odsledovanu ovulaciu a nemyslim aplikaciou, ktora pocita plodne dni ale napr. gynekologom, merala si si bazalnu teplotu alebo ovulacne testy, tak na 11-12 den od ovulacie by uz nejaky naznak byt mohol - kazdopadne skusila by som testovat este o par dni alebo pockat ci pride menstruacia, drzim paste 🤞🏻🤞🏻
@petamich sledovala som ovu testami, ale uz som bola viacejkrat u gyn kde odsledoval ovu tak to cca aj tak sedi, tak zrejme to znova nevyslo, skoda.
kamoške ukazal test až týžden po vynechaní MS a aj to len ducha, ktorý kazdým druhým dnom silnel a má krásneho zdravého synčeka a okrem toho poznam este dalsie kočky, ktorým test ukazal az fakt po vynechaní MS. Takze kludne mozes byt tehotná
Mne ukazal tiez az neskor
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Očividne potom tehotná niesi. Ale test by už mal ukázať aspoň slabu čiarku