Negatívny digitálny a pozitívny paličkový test

18. mar 2024

Ahojte,
stalo sa to niektorej z vas? Uz snad aj vyse tyzdna citim bolest krizov aj citlivejsie prsia. Stale som cakala, kedy pride menzes. Ale nic a dnes som sa zobudila zas s citlivejsimi prsiami, tak som si spravila test. Rano som robila pepino palickovy, bol uplne jasne pozitivny, normalne dve ciarky, ziadny duch. Kupila som clearblue a urobila som si na obed.
Bol negativny. A druhy pepino mal len takeho ducha, ze som ho fakt musela hladat. Myslite, ze to bol rano falosny pozitivny alebo som sa tak “zriedila” do obeda? Stalo sa to niekomu z vas?

e1i
18. mar 2024

Pepino nie su moc spolahlive. A digitalny ma citlivost od 25 jednotiek

bambulka711
18. mar 2024

Digitálne majú nižšiu citlivosť (25) ako väčšina paličkových (10) a samozrejme, cez deň máš aj zriedený moč. Počkaj dva dni a správ digitálny ráno.

sofia1979
18. mar 2024

Môžeš ukázať foto

sofia1979
18. mar 2024

A už ti mešká

dorothee
18. mar 2024

Mne pepino ukazal vzdy dobre a to som bola styrikrat tehotna 😀 Takze podla mna si tehotna,len ten digitalny to este nemusel zachytit

autor
18. mar 2024
autor
18. mar 2024

@sofia1979 je tazko povedat, lebo mam hrozne neoravidelny a dlhy cyklus, mam teraz 40ty den. testovala som len kvoli tym ostatnym pocitom

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadka1997
18. mar 2024

No test vyzera byt krasne a jasno poztivny 🙂 digi mohol ukazat preto negativny, lebo jeho citlivost je od 25umol

autor
18. mar 2024

@dorothee bolo by super, ak by to bola pravda, ale som opatrna 😅

autor
18. mar 2024

@dadka1997 hej ved preto zistujem, ci sa niekomu stalo. Predtym ked som bola tehotna a mala som uz takuto ciarku, tak uz aj poobedny clearblue ukazal. Takze ma to trosililinku zneistilo😅 zajtra spravim z ranneho

sofia1979
18. mar 2024

No je pozitívny jednoznačne

sofia1979
18. mar 2024

No poznáš svoje telo držím moc palce je to na dobrej ceste, skus urobiť o dva dni

buberova
18. mar 2024

Skúšaj robiť všetky testy z ranného moču

bambulka711
18. mar 2024

Test máš pekne pozitívny, tak o deň dva bude aj digitálny už. Držím palce 😊

autor
18. mar 2024

@bambulka711 dakujem 😊

autor
20. mar 2024

Tak dnes bol clearblue pozitivny s 2-3 tyzdne od oplodnenia, tak to sem pisem, ak by niekto mal podobnu skusenost 🤍

dada1996
1. jan 2025

Momentálne si mi dala menšiu nádej že ešte predsa by to mohlo výjsť, lebo rovnako úplne to mám teraz aj ja .. asi tiež skúsim ešte ten clearblue .. už nech je výsledok akýkoľvek 🤷🏼‍♀️ 7.januára idem ku gynekológovi tak snáď mi nič negatívne nepovie🤦🏼‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre