Ahojte baby, chcela by som sa spýtať, či ste sa už niektorá stretla s týmto. Bola som u dokyho asi dva dni pred pms a videl niečo ako malý váčik, povedal mi ,že to može byť aj tehotensto, vzal mi krv na zistenie hcg, ale ked som volala povedal,že je to negativne, no mrcha mi stále neprišla, už meška štyri dni. Test som si nerobila, čakam ešte či príde alebo nie. Možem byť tehotná aj napriek tomu ,že test na hcg bol negativny pred mrchou 🙂
@eeelia ja som mala tento pocit ze kazdu chvilu som dostala ked som bola tehotna menzes som mala dostat 8.1. Test negativny, ducha som mala na teste az 14.1. A 27.2. Bolo vidiet len gestacny vak ak si dobre pamatam takze tak tehu bolo v poriadku bezpeoblemove a narodila sa mi zdrava dcerka.
@lusinda1989 ja si test radšej neurobim, lebo asi by som bola sklamana z toho, radšej počkam či príde alebo nie a pojdem potom k doktorovi, no som zvedava, lebo ked mi ukazal sono, bola tam taka mala čierna bodka ako taký maly váčok, ale nič v nom. Ale tak možme dalej na tom pracovať ked zas nič 🙂
PRESNE toto iste mam ja, len mrcha meska 3 tyzdne.. maternica zväcsena, vacok je tam.. ale hcg ani omylom :D tak cakame dalej :D este 2 tyzdne mi kazal doky, potom znova k nemu, ak mrcha nedojde :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,ak je hcg negativne tehotna urcite nebudes.