Ahojte, stala sa mi taká vec. Nečakane a veľmi neplánovane sa u mna vyskytli nevoľnosti a bolesti ako v 1. Tehu. Nechápala som to lebo sme sa nesnažili ale potešila som sa. Poz. Test mi vyšiel už na 23. DC a potom ďalšie 3 dni. Nevoľnosti riadne, únava, naliate prsia, proste všetky príznaky. A zrazu jeden deň sa mi uľavilo. Brucho som mala stále take boľavé a zväčšené ale nedalo mi to, večer som si spravila testy. 3 negatívne. Tak že počkám do rana. Dva negatívne. Asi viem to asi to znamena. Len taká mala nádej a šanca, že je to kvoli tomu že sa blíži dátum mrchy. Brucho mi odpuchlo, cítim sa veľmi dobre až na take slabé točenie hlavy ale stále cítim že tam dole sa niečo deje čo je iné ako Ms. Ďakujem za každý názor. Krásny den
Tiez by som povedala ze biochemicke mala som to tak dva krat. Ale lepsie povie lekar ked pozrie pockaj ci pride menst.
Biochemické tehotenstvo. Je to veľmi časté, keby netestujes, ani to nezistís. Počkaj, kým príde menzes, doktor s tym aj tak nič nespraví,zrejme by ani nič na usg nevidel.
@diaalex no ja som o tom vedela aj bez testu. Pri prvom tehu mi bolo 3 mesiace strašne a keď som nejaký 4-5 deň citila nevoľnosti, manžel mi hovorí že to asi nebude choroba ale že som tehotná. Ja som ho vysmiala že veď nemôžem ešte byt. Ale keď som sa zamyslela všetky príznaky sedeli a testy pozitívne 3 dni po sebe. Potom odlozneli príznaky, brucho samé spľasla ale zle mi bolo teda minimálne týždeň. Zvracanie, točenie hlavy, v podbrušku všelijaké pocity, jemná bolest krížov, okamžite som citila všetky vône a maso ani cítiť hlavne surové. A keď mi jeden deň bolo nejako lepšie, nezdalo sa mi to a test večer aj ráno bol negativny. Je pravda, že tie prvé neboli úplne silno červene koľajnice ale boli to viditeľne 3 čiarky. Aj mi napadlo že v Obdobi, kedy má prísť menzes ani neodporúčajú cvicit, tak možno sa tie hormóny nejako menia, ale keď hovoríte že je to toto, čo narobím.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@igabi biochemické tehotenstvo. Bola si chvíľu tehotná a neudržalo sa. Tiež som také raz mala, po prvom vklade po ivf.