Ahojte babenky, potrebujem radu! S manželom sa snažíme o dieťatko, a ide o to, že si myslím, že už som v tom. Robila som si už 3 testy a vyšli negatívne! Naozaj tomu nechapeme nakoľko mám aj príznaky ako nevoľnosť počas dňa, tlak v prsiach, sú až bolestivé, v jeden deň som mala strašnu bolesť v podbrušku a potom už len mierne pichnutia, a mam velku chut stale jest, dokonca mam chut na rozne zmiesane jedla a jedla, ktore som kedysi nemala rada. A dokonca mam tvrde brusko. Je to normalne? Prosim poradte mi, nakolko aj moja gynekologička je na dovolenke a pride az po prvom oktobri. Naozaj neviem na com som. Mali ste aj vy podobnu situaciu? Ďakujem.
@gabika_t ahoj ;)
Ja som bola na tom 2 měs ako ty všetci vratane lékařky sme si boli isty ze som a nieje to pi psychickej stranke pretože je to neplánované.
Mala som všetky příznaky dokonca stmavnute bradavky úplně slabunka menstruacia a totalne vsetko co moze být.
Akurat negativne testy tu na koniku sa tak testy neriesia naći moja zahranicna doktorka povedala ver testom 99% su spolahlive.ja som těhotná nebola dodnes tomu nevěřím ze nas hormony tak oklamu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@gabika_t ahoj aj mne išli testy negatývne (5) .. len jeden že náznak druhej ciarky... tak som neriešila menzes som mala az do 4mesiaca len stím že vždy o 3-dni neskorej ale zle my nebolo 🙂 a neni nik kto ju zastupuje ? 🙂 Ps: poslednu MS si mala kedy ? 🙂