Negatívne testy a meškajúci menzes. Som tehotná?

arabelaa
16. mar 2012

Dobrý večer... chcela by som sa s vami poradiť... menštruácia mi mešká vyše 2 týždňov a nikdy sa mi to nestáva... mám len akýsi žltý výtok.... som stále unavená... ale nič ma nebolí a nezda sa mi žeby som mala nejako citlivé prsia... ani zle mi nebýva... a robila som si 3 testy a boli negatívne myslíte si žeby som bola napriek tomu tehotná? dakujem za odpoveď

nibiru
16. mar 2012

@arabelaa skor moze ist o hormonlanu poruchu alebo cystu navštivila by som gynekologa nech ta vysetri po 2tt meskania by tet urcite ukazal ci tehotna si!@arabelaa

slniecko2
16. mar 2012

@arabelaa urcite chod ku gynek. ale podla mna mozes byt aj tehotna- ja som tiez pri tretom bola hrozne unavena, nemala som napate prsniky a ani mi nebolo hned zle az cca po 3-4 tyzdnoch a vytok moze byt aj z nejakej mykozy ale to neznamena ze nemozes byt tehu- chod radsej ku lekarovi,ale neviem ak ti testy nic neukazuju, ci sa to da zistit z krvi alebo ta posle na sono, lebo obvykle posielaju na sono az v tretom mesiaci (aspon myslim). Inak sa potom pridruzilo, ze som citila neskutocne zapachy zo vsetkeho a hlavne z chleba a samo potom prislo absolutne nechutenstvo.

kika72
16. mar 2012

@arabelaa mne meškala tiež asi 2 týždne a všetky 3 testy mi vyšli negatívne...a bola som tehotná...mala som nízku hladinu HCG...okrem únavy som nemala žiadne príznaky tehotenstva...určite by som zašla k lekárovi, zoberie Ti krv alebo urobí ultrazvuk a potvdí alebo vylúči tehotenstvo...alebo objasní príčinu meškania menštruácie...

mataharyy
17. mar 2012

@arabelaa Já si dělala asi deset testů a všechny byli negativní až v 5tt byl první pozitivní 😅 Takže těhotná být můžeš, ale nemusíš... 😅

arabelaa
autor
17. mar 2012

dakujem vám za odpovede 🙂 ... no dnes mi už prišla 🙂 takže to bude asi v pohode... len mi to prišlo také zvlášne bo mi nikdy nemeškávala... mala som ísť teraz v ponedok ku gyn. ale kedže som ju dostala tak to odložim na neskor 🙂

arabelaa
autor
17. mar 2012

a ešte sa aj tak spýtam... myslíte si že mám ten žltý výtok riešiť?... ja som si myslela ze keby to bol nejaký zápal bolelo by ma niečo ale nič...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre