Ahojte
potrebujem radu ....28.Januára som mala naposledy menzes....a dodnes ho nemám ...testy som si robila ale vyšli negatívne no čitala som že nemusi vždy ukázať ...piatok som objednaná a moje príznaky su sem tam ma ako keby napne alebo citim nevolnosť no nezvraciam ,, pred týždnom na pichalo najprv v pravom vajčniku velmi a o pár dni v druhom slabšie .. a teraz mám nafuknuté brucho a citím jemne trpnutie v podbrušku a bolia ma kríže,,,mala som aj výtok 3dni ... týžden pred menzesom (25.2) ktorý som tiež nedostala ....už neviem čo si mám myslieť prosím vás ak máte nejaké skúsenosti napíšte mi dakujem velmi pekne
@trish31 no vieš ja ešte nie som mamička a prednedávnom som zistila že existuje niečo take ako duch na tehotenskom teste .. a ked som si ho robila velmi som si to nevšímala ..jedna čiarka takže nič ..ale ptm ked som videla .. fotky niektorých ako ten duch vyzerá tak teraz neviem ,,, preto sa pýtam či su tieto príznaky normálne u tehotných alebo tak dakujem 🙂
@laauraa nuz ak mas aspon nejakeho viditelneho ducha na teste, tak je to ina vec, ale ak vobec nic, tak nie je o com...a pri menzese naposledy v januari by si teraz uz mala kolajnice, co by dosli az do Pekingu, takze to asi tehu nebude 😒
bola by si teraz uz na zaciatku 3 mesiaca a to by si uz urcite vedela.. priznaky su rozne, aj tie, ktore popisujes, alebo aj ziadne, je to velmi individualne..
treba ist k lekarovi, my ti tu nepomozeme, moze to byt cysta, ale aj milion inych veci, ktore nie su na bohapuste tipovanie kdesi na fore.. nevahaj a bez na gyndu
@laauraa no je to samozrejme mozne, ze test neukaze (kedze maju roznu citlivost) a u lekara z krvi to zistia, ale URCITE ta baba nebola dva mesiace po poslednej menstruacii... To sa bavime o TYZDNI meskania menstruacie mozno, nie jednom a uz vobec nie dvoch mesiacoch.
to je na 100% nemozne, aby test este nebol pozitivny v takomto case...
...moja svagrova mala v 11 tt negativne testy+ menzes. Bola pevnejsia,nikto nic mevidel a ona netusila-ziadne priznaky nemala. Ked nedostala isla k dr.a vratila sa.s.tehu preukazom. Ze Prekvapko.
@zuzanna427 fuha tak to jj 🙂) ja len dufamm,že nič važne to nebude ked niesom :/ asi
@zuzanna427 tak to je ale naozaj jeden pripad z tisicov, je to velmi velmi vzacne do takeho pokrocileho tehotenstva.. kdesi som citala, ze tusim len 3% zien produkuju take male mnozstvo hcg, ktore je takmer nezachytitelne, takze samozrejme moze byt aj @laauraa ten vzacny pripad, no jediny, kto jej da odpoved je lekar..
mne po troch mesiacoch stále nič neukázal, dokonca ani dr na prvej prehliadke nič nezistil, až keď som si šla po vyvolávačku, spravil preventívne sono a bum
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@laauraa ja si myslim,ze test by ti uz davno tehotenstvo ukazal,skor to bude iny pripad.drzim palce