Nechránený styk v 27. deň a menzes mi mešká už 4. deň

ovecka44
11. apr 2013

Ahojte. Chcem sa spýtať a poradiť. Menštruácia mi mešká 4. deň. S priateľom som mala nechránený pohlavný styk (s vyvrcholením do mňa) deň predtým, ako mi mala menštruácia prísť. Mávam zväčša pravidelný 28 prípadne 29 dňový cyklus. V deň kedy som mala pohlavný styk som sa úplne cítila, ako keby mala menštruácia prísť ďalší deň. Teraz stále čakám a neviem či je možné, aby som bola tehotná.

cottonwomen
11. apr 2013

nie, v žiadnom prípade nemôžeš byť tehotná

ovecka44
autor
11. apr 2013

a ako si mam vysvetliť tento stav? nikdy sa mi to nestalo a navyše vôbec sa necítim ako pred menšturáciou.

sendy182
11. apr 2013

@cottonwomen 😀 😀 😀

cottonwomen
11. apr 2013

neviem, ako si to chceš vysvetľovať - menzes príde, no a keď teda nepríde, tak si tehotná. Všetko je možné 😵

ovecka44
autor
11. apr 2013

@cottonwomen aha, vďaka teda za pomoc.. píšem tu seriózne a najprv si presvedčivo stojíš za jedným a keď ťa zneistím, tak už aj opak pripúšťaš... chcela som len normálne poradiť..

sendy182
11. apr 2013

@ovecka44 vieš táto otázka je že či áno alebo nie........tehu test si kúpiť....kúp si taký čo je od piateho dňa od styku......sama uvidíš mi tu nie....... veď je kopec žien čo otehu aj cez menzes , dokonca aj pri antikoncepcii a podobne i vnútoromaternicovému teliesku /dane/ 🙂 🙂 🙂 🙂 ........toto je seriózna odpoveď odomňa 😉

cottonwomen
11. apr 2013

@ovecka44 nieže zneistíš, to určite nie, ale ja ti teraz poviem, že v žiadnom prípade niesi tehu a ty si v kuse vymýšľaš, že si a keď si, tak si a možno teda aj nie si, ja si osobne myslím, že nie si, ale ty si myslíš, že si

ovecka44
autor
11. apr 2013

@cottonwomen ja neviem kde je pravda a sama už neviem poriadne nič. ale vďaka za názor. úprimne.

roja29
11. apr 2013

@ovecka44 teoreticky to mozne je . . . niekedy sa stava aj to . . . . ak si mala nechraneny pohlavny styk s partnerom tesne pred zacatim menstruacie a menzes sa ti zatial nedostavil tak by si mohla byt tehotna . . . ale meskat ti moze kludne aj zo stresu a nervozity . . . myslim teda z toho ze sa obavas ze si tehotna . . . na tvojom mieste by som pockala do pondelka a urobila si tehu test . . . ak by si si ho urobila teraz mozes mat este nizke hcg . . . potom nam daj vediet ze ako si dopadla 😉

ovecka44
autor
11. apr 2013

@roja29 vďaka, toto sa mi nikdy nestalo a vždy si dávame veľký pozor a keď som sa cítila v ten 27. deň ako pred menštruáciou (a stalo sa to viackrát a menštruácia potom prišla) tak som nemala zábrany. Možno som už taká vystresovaná a aj to je dôvod prečo stále nič. A aj prsia ma stále bolia. Snáď sa čím skôr dozviem čo je vo veci.

soldi
11. apr 2013

@sendy182 ziadny test neukaze 5 dni po oplodneni 😉

@ovecka44 pokial Ti meska, tak to znamena, ze ovulacia prebehla neskor. a kludne mohla byt v den, kedy ste mali styk. takze ano, mozes byt tehotna. pokial menstruacia nepride do dvoch tyzdnov, urob si test.

ovecka44
autor
11. apr 2013

@soldi mohla som mať ovulaciu neskôr ak som sa v deň pohlavného styku cítila ako deň pred menštruáciou? a aj prsia ma bolia vždy tak týždeň predtým ako ju mám dostať. za to som taká zmätená...

soldi
11. apr 2013

@ovecka44 ano. tieto pocity su subjektivne, cize tazko podla nich urcit v ktorej faze cyklu si sa nachadzala.
sama vidis, ze si to necitila dobre, kedze ms neprisla.
nemusis byt tehotna, mohla si mat ovulaciu neskor napr. o tyzden, cize ms by Ti meskala tyzden.
ale ta moznost tu je, nie ze nie.

ovecka44
autor
11. apr 2013

@soldi vdaka za nazor.

soldi
11. apr 2013

@sendy182 ha ha, rapi clear je uplne najhorsi test zo vsetkych 😀 😀 😀
oni to sice na nom pisu, ale nie vsetko, co sa hovori v reklame je pravda 😉

piaty den od oplodnenia sa nachadza vajicko niekde vo vajcovode, este nie je uhniezdene, cize nemoze produkovat hormon hcg.

ale jasne, chapem, pokial nie si testovacia maniacka, tak nemas odkial mat tieto vedomosti 🙂

najcitlivejsi test na nasom trhu je mamatest- ukaze cca 9 dni po oplodneni najskor.
najhorsi je prave rapi clear, ktory okrem toho, ze ukazuje velmi neskoro, tak casto ukazuje falosnu pozitivitu 🙂

aristka
11. apr 2013

ja som takto otehotnela 2 krát pred očakávaním menzesom

ovecka44
autor
11. apr 2013

@aristka aj keď cyklus je pravidelny?

emakiki
11. apr 2013

@soldi no ja si nemyslim, ze ked ma ovulaciu o tyzden neskor, ze by jej musela aj menstruacia tyzden meskat...to je blbbost, kedze niektore zeny ovuluju napr. pocas MS...to by potom nemohli mat menstruaciu nikdy...

aristka
11. apr 2013

@ovecka44 a prečo sa hovorí,že spoliehanie sa na plodné a neplodné dni nie je spolahlivé,sem tam tá príroda si sama urobí svoje,vydrž ak nepríde sprav si znovu test a uvidíš na čom si

ovecka44
autor
11. apr 2013

@aristka jasné, moc sa na to nespolieham, ale bola som si taka istá, že sa cítim v ten deň keď som mala pohlavny styk ako pred menštruáciou (typické bolesti v podbrušku, pobolievanie prs)...

wudz
11. apr 2013

@ovecka44 Kľudne môžeš byť tehotná, ja som otehotnela mimo plodných dní, aj môj doktor sa čudoval.. Tvrdil, že som vtedy nemohla, ale predtým ani potom som 2 týždne s priateľom nebola.. A test mi vyšiel pozitívne už po týždňovom meškaní..

aristka
11. apr 2013

@ovecka44 takto sa môžeš cítiť aj pri ovulácii

pimpulienka
11. apr 2013

Áno môžeš, nič nie je nemoźné kedže si mala nechraneny styk. Hm..trošku dopredu treba myslieť..

ovecka44
autor
11. apr 2013

@aristka ale nikdy predtym som sa tak necitila..

libela
11. apr 2013

neviem prečo si myslíte, ze mimo plodných dní neotehotniete. otehotnieť môžete dokonca aj pri styku počas menštruácie... máte info, ako keby ste mali 15 ( neberte to ako urážku), ale snáď každá žena, ktorá má dieťa by mala také čosi ovládať. počas plodných dní je zvýšená šanca otehotnieť........ ako mimo plodných dní.

emakiki
11. apr 2013

@libela presne tak, plodne dni su naozaj plodne, iba u niektorych zien..nie u kazdej... a kazda ovulujeme inokedy...a praveze niektora aj ce MS, alebo tesne pred, alebo po... a tvrdit, ze ked ovulujes o tyzden neskor, tak aj MS dostanes neskor je dobra blbost...

mima4
11. apr 2013

@libela
mozes otehotniet iba pocas ovulacie, pricom cca 3-4 dni prednou su plodne dni a taktiez 2-3 dni po dni kedy si mala ovulku su tiez plodne dni, cize dokopy max 8 rizikovych dni pocas cyklu zeny, pricom vajicko realne je oplonitelne max 24 hodin, aj to vacsina vajicok po 12 hodinach uz je o nicom... a spermie su schopne oplodnit max 72 hodin.

Proste ked mas napr. 6 dni po ovulke, uz nemas zrele vajicko, nemas ako otehotniet. Na tom funguje prirodzene metody ochrany pred pocatim, len musis si vediet velmi dobre vypocitat/zistit, kedy tu ovulku mas.

@ovecka44

mima4
11. apr 2013

@emakiki ty mas lutealnu fazu, ktora je u teba rovnaka, a teda ked mas ju napr. 14 dnovu a ovulku mas 10 den, vies ze na 25 den mas dostat menzes, ked ovulka prie az 15ty den, tak na 30 ty den mas menzes. Ja obycajne vzdy viem, kedy pride menzes 🙂

ovecka44
autor
11. apr 2013

@mima4 a ako sa dá zistiť kedy žena ovuluje?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre